Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεχίζεται ο προβληματισμός με τα έργα επέκτασης του ΤΡΑΜ

 Breaking News

Συνεχίζεται ο προβληματισμός με τα έργα επέκτασης του ΤΡΑΜ
13 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση φορέων της πόλης με θέμα το ΤΡΑΜ στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Στη συνάντηση εκφράστηκε, για ακόμη μια φορά, η απόλυτη δυσαρέσκεια του εμπορικού κόσμου για την μεγάλη καθυστέρηση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Πειραιά και έχουν εκμηδενίσει την επισκεψιμότητα της πόλης, ενώ παράλληλα έχουν οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε αδιέξοδο.

Τέθηκαν αναλυτικά οι πτυχές των προβλημάτων σε όλη την διαδρομή του Τραμ και τονίστηκε και πάλι η ανάγκη επίσπευσης και ολοκλήρωσης των έργων, ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό η πόλη και η επιχειρηματικότητα στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς.

Οι εκπρόσωποι της Τραμ Α.Ε. (ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ) αντιλαμβανόμενοι τα σοβαρά ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί στο τμήμα του έργου που απομένει να εκτελεστεί, ανέλυσαν τα αίτια των καθυστερήσεων και δεδομένης της στενής συνεργασίας με την Αρχαιολογική Υπηρεσία και ενόψει της έγκρισης των σχετικών αδειών, δεσμεύτηκαν οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου 2017 και σίγουρα πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ