Εφημερίδα Κοινωνική

Σενάρια για «κίνηση – ματ» Μιχαλολιάκου -Τι είπε ο ίδιος στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

Σενάρια για «κίνηση – ματ» Μιχαλολιάκου -Τι είπε ο ίδιος στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
04 Σεπτεμβρίου 2017

Πληροφορίες που διαρρέονται στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για δυναμικό «μπάσιμο» στα πολιτικά πράγματα, του πρώην δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως προκρίνεται το σενάριο της υποψηφιότητάς του, όχι για τον Πειραιά, αλλά για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ μίλησε με τον πρώην δήμαρχο Πειραιά ο οποίος ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τις σχετικές φήμες.

Όπως είπε: «Δεν μου έλειψαν οι θέσεις και τα αξιώματα. Είμαι χορτάτος από την πολιτική. Ομολογουμένως, δέχομαι ισχυρές πιέσεις παραγόντων όχι μόνο για την Περιφέρεια που μου λέτε, αλλά και για το λεκανοπέδιο της Αττικής. Αυτά τα σενάρια όμως διαρρέονταν και πριν θέσω υποψηφιότητα για δήμαρχος Πειραιά. Εγώ δεν σέρνομαι πολιτικά. Ξέρω ότι τα μεγέθη είναι διαφορετικά πλέον. Η κοινωνία αποφασίζει και εγώ επέλεγα πάντα να αφουγκράζομαι την κοινωνία πριν αναλάβω μια θέση ευθύνης. Το ίδιο έκανα και για τον Πειραιά. Ήξερα ότι “πονούσε” η πόλη και θέλησα να βοηθήσω».

Σε ερώτησή μας για το πώς βλέπει τη σημερινή κατάσταση της πόλης, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε με τη γνωστή πολιτική του… “ντρίπλα”. «Δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάποιο σχόλιο. Εύχομαι και ελπίζω ο Πειραιάς να έχει το μέλλον που του αξίζει. Η παράταξη μου στο δημοτικό συμβούλιο κάνει τις παρεμβάσεις που πρέπει και εγώ κυκλοφορώ με άνεση στην πόλη. Τώρα αν ρωτάτε τι μου λένε οι πολίτες, σας προσκαλώ μια μέρα να περπατήσουμε στον Πειραιά για να ακούσετε με τα αυτιά σας».

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ