Εφημερίδα Κοινωνική

Το Skipper ONDECK στο Cannes Yachting Festival – H μοναδική ελληνική παρουσία ανάμεσα στους εκθέτες

 Breaking News

Το Skipper ONDECK στο Cannes Yachting Festival – H μοναδική ελληνική παρουσία ανάμεσα στους εκθέτες
29 Αυγούστου 2017

Για 3η συνεχόμενη φορά το διεθνές περιοδικό για το Σκάφος και τη Θαλάσσια Αναψυχή «SKIPPER ONDECK» θα ανεμίσει την ελληνική σημαία και θα είναι εκθέτης στο Cannes Yachting Festival, το μεγαλύτερο Yacht Show της Μεσογείου και ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου το οποίο πραγματοποιείται στη πρωτεύουσα της Γαλλικής Ριβιέρας, τις Κάννες.

Με περισσότερα από 700 σκάφη αναψυχής και εκθέτες από 40 χώρες αποτελεί αναπόσπαστο ραντεβού των επαγγελματιών του χώρου και των υποψηφιων ιδιοκτητών. Εφέτος η μεγάλη εκδήλωση στις Κάννες συμπληρώνει τα 40 χρόνια και επιφυλάσσει πολλές και διαφορετικές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες και εκλεκτούς επισκέπτες. Το σύνολο του διεθνούς στερεώματος θα δώσει το παρών προκειμένου να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις από το ναυπηγικό στερέωμα. Το Ελληνικό περιοδικό θα είναι ανάμεσα στους εκθέτες, θα υποδεχτεί στο Press Village τους επισκέπτες και θα διανείμει σε high profile κοινό την πολυτελή έκδοση «SUMMER SPECIAL» με πλούσια θεματολογία από την ελληνική επικαιρότητα και την μοναδική πολυνησία αποτελώντας ένα φάρο προβολής και εξωστρέφειας της ελληνικής επιχειρηματικής στο εξωτερικό.

Το ONDECK προσφέρει όλο το φάσμα των επικοινωνιακών εργαλείων, έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση, Social Media, web portal, διοργάνωση events. Bρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων με στόχο τη να έχει η αγορά του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού ένα αποδοτικό, διεθνές και υψηλης αισθητικής Μέσο προβολής και επικοινωνίας στο εξωτερικό. Το ONDECK έξι χρόνια μετά έχει καταστεί σημείο αναφοράς στο εξωτερικό για όσους έχουν ενδιαφέρον για την θαλάσσια αναψυχή στην Ελλάδα, τόσο για τους λάτρεις της θαλάσσια αναψυχής όσο και για τους επαγγελματίες του yachting και του luxury industry.

skipper1

yachting

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ