Εφημερίδα Κοινωνική

Οικογενειάρχης… εγκληματίας καταζητείτο από την Interpol – Είχε σκοτώσει τον βιαστή της αδερφής του!

 Breaking News

Οικογενειάρχης… εγκληματίας καταζητείτο από την Interpol – Είχε σκοτώσει τον βιαστή της αδερφής του!
19 Ιουλίου 2017

Σαν… βόμβα έπεσε στους κατοίκους του χωριού Νέος Πύργος στην βόρεια Εύβοια η είδηση της σύλληψης ενός 42χρονου Αλβανού, πατέρα δυο ανήλικων κοριτσιών που εργαζόταν στα χωράφια τους, για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης και παράνομη κατασκευή και κατοχή στρατιωτικών όπλων και πυρομαχικών.

Σε βάρος του φιλήσυχου οικογενειάρχη που ζούσε αρμονικά τα τελευταία 13 χρόνια στο χωριό, εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Ιντερπόλ, καθώς είχε καταδικαστεί το 2004 στην Αλβανία σε κάθειρξη 16 ετών, επειδή το 2001 μαζί με τον αδελφό του είχαν μαχαιρώσει μέχρι θανάτου έναν συγχωριανό τους που είχε φυλακίσει την αδελφή τους και τη βίαζε!

Η κοπέλα είχε καταφέρει να ξεφύγει από τον άνθρωπο που την κρατούσε δέσμια και κατέφυγε στα αδέλφια της περιγράφοντας τα μαρτύριά της.

Εκείνοι, αντί να απευθυνθούν στην Αστυνομία, ακολούθησαν τον άγραφο νόμο της «Κανούν», της αλβανικής βεντέτας που θέλει την προσβολή της τιμής να ξεπλένεται με αίμα! Το στυγερό έγκλημα απασχόλησε τότε για πολύ καιρό τα αλβανικά ΜΜΕ.

Παρά την ομολογία και την καταδίκη του, ο δράστης κατάφερε -άγνωστο πώς- να αποφύγει τη φυλακή και να βρεθεί στην Ελλάδα όπου προσπάθησε να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Όμως, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το αμαρτωλό παρελθόν του και τώρα αναμένεται να εκδοθεί στην πατρίδα του.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ