Εφημερίδα Κοινωνική

«Οι Δίδυμοι της Βενετίας»

 Breaking News

«Οι Δίδυμοι της Βενετίας»
12 Ιουλίου 2017

Η φιλολογική στέγη Πειραιά και το θεατρικό εργαστήρι του Μάνου Χατζηγεωργίου παρουσίασαν την τρίπρακτη κωμωδία του Κάρλο Γκολτόνι: «Οι Δίδυμοι της Βενετίας» σε μετάφραση του Χάρη Βλαβιανού.

Η θεατρική παράσταση έγινε στην μεγάλη αίθουσα της Ελληνογαλλικής σχολής Jeanne D’Arc την περασμένη Δευτέρα 10 Ιουλίου με την παρουσία πολλών φίλων του θεάτρου.

Η θεατρική αυτή παράσταση παίχτηκε για πρώτη φορά το 1994 από το θέατρο τέχνης. Η επιλογή του συγκεκριμένου έργου έγινε από το εργαστήρι του Μάνου Χατζηγεωργίου για να δοκιμάσει νέες θεατρικές φόρμες και να εξασκούνται τα μέλη σε διαφορετικά είδη θεάτρου με στόχο την εξέλιξή τους. Μεταξύ των παρισταμένων μπορέσαμε και διακρίναμε τον πρόεδρο του ΟΔΕΓ κ. Γιώργο Παυλίδη, την Διευθύντρια του Ωδείου Τερψιθέας κα. Γεωργία Χατζημανωλάκη, τον κ. Δημοσθένη Μπούκη, το ΔΣ της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά κ. την Διεύθυνση της Ελληνογαλλικής Jeanne D’ Arc, και πολλούς άλλους.

Την εφημερίδα μας εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Κρητικός.

Μετά το τέλος του έργου οι θεατές έφυγαν χαρούμενοι με θετικές σκέψεις, συναισθήματα και προβληματισμούς που έδειξε ότι η παράσταση πέτυχε τον στόχο της, μιας και αυτό ήταν το ζητούμενο.

11

22

33


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ