Εφημερίδα Κοινωνική

Διαμαρτυρίες στα Μανιάτικα για τις καθυστερήσεις των έργων του ΜΕΤΡΟ – Παρέμβαση Δημάρχου

 Breaking News

Διαμαρτυρίες στα Μανιάτικα για τις καθυστερήσεις των έργων του ΜΕΤΡΟ – Παρέμβαση Δημάρχου
26 Ιουλίου 2017

Μια ενδιαφέρουσα σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στο τέρμα της οδού Αιτωλικού, στα Μανιάτικα, παρουσία κατοίκων της περιοχής που ταλαιπωρούνται από τα έργα του Μετρό.

Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ ο σταθμός θα έπρεπε να λειτουργήσει στο τέλος του 2017, δυστυχώς όμως το έργο μεταφέρεται για πέραν του 2019 (σ.σ. όπως είχε γράψει η εφημερίδα μας το 2019 θα προηγηθούν οι σταθμοί σε Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλό, Νίκαια), με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους, αλλά και οι επιχειρηματίες της περιοχής να υφίστανται σημαντικές απώλειες.

Στην σύσκεψη αυτή συμμετείχε ο δήμαρχος του Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συνοδευόμενος από δυο αντιδημάρχους τον κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη και το κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα καθώς και τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Τζεφεράκο και τον πρόεδρο της Ε’ Δημοτικής κοινότητας κ. Γιάννη Βοϊδονικόλα. Παρευρέθηκαν επίσης δυο εκπρόσωποι της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ. Ακούστηκαν πολλά παράπονα, ενώ ακολούθησε συζήτηση επί πολλών θεμάτων.

Η σύσκεψη αυτή «έκλεισε» με τη δημιουργία μιας επιτροπής κατοίκων που θα κινηθεί ώστε να καταγράψει τα προβλήματα της περιοχής που απορρέουν από τις «ασταμάτητες» εργασίες του Μετρό και θα συμπεριλάβει μέσα και τις θέσεις – προτάσεις των καταστηματαρχών.

Η δημοτική Αρχή υποσχέθηκε θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ώστε να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις και χρονοδιαγράμματα.

2

3

4

5

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ