Εφημερίδα Κοινωνική

Ακόμα μία βράβευση για τον Διονύση Χατζηδάκη

 Breaking News

Ακόμα μία βράβευση για τον Διονύση Χατζηδάκη
04 Ιουλίου 2017

O γυμναστικός όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η ΑΡΜΟΝΙΑ», στα πλαίσια της «Γιορτής της Γυμναστικής» και με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, τίμησε και βράβευσε τους ανθρώπους και φορείς που συνέβαλαν καθοριστικά στην στήριξη και την ανάπτυξη του. Στα πλαίσια αυτά, βραβεύτηκε ο ∆ήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης ο οποίος όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης της βράβευσης από το ∆ιοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου : «με την 10χρονη στήριξη και προσφορά του προς τον σύλλογο συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του».

Η βράβευση, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου, σε μια λαμπρή εκδήλωση όπου οι αθλήτριες της ΑΡΜΟΝΙΑΣ παρουσίασαν εξαιρετικές χορογραφίες ανάλογα με την ηλικία τους και καταχειροκροτήθηκαν.

Το βραβείο στον ∆ήμαρχο Παλαιού Φαλήρου ∆ιονύση Χατζηδάκη απένειμε η πρόεδρος του Γ.Ο.Π. Φ. ΑΡΜΟΝΙΑ Ελένη Μιχοπούλου, η οποία όπως χαρακτηριστικά τόνισε « η ∆ημοτική Αρχή του Παλαιού Φαλήρου από την πρώτη στιγμή συμμερίστηκε το πάθος των ανθρώπων του συλλόγου για ανάπτυξη της ρυθμικής γυμναστικής στο Παλαιό Φάληρο και επίσης στήριξε τον Σύλλογο στην καθιέρωση του διεθνούς τουρνουά APHRODITE CUP που φέτος έκλεισε τα τρία χρόνια ζωής και είχε συμμετοχές από 23 χώρες.

Για την προσφορά τους στην ανοδική πορεία του συλλόγου βραβεύτηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ∆ημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ντίνος Νικολαΐδης καθώς και οι Νίκος Γιαννιός, Νίκος Χαλαμανδάρης και Τριαντάφυλλος Ξένος οι οποίοι στην θητεία τους στον ∆.ΑΚ. στήριξαν και ανέδειξαν το έργο της ΑΡΜΟΝΙΑΣ.

Η απόφαση για την βράβευση του ∆ημάρχου ήταν ομόφωνη, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή όλων και την δήλωση του ∆ιονύση Χατζηδάκη ότι «του χρόνου η Γιορτή της Γυμναστικής, θα γίνει στο σπίτι μας, στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου.»

̈

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ