Εφημερίδα Κοινωνική

Τι χρειάζεστε για τους Βρεφονηπιακούς του Δήμου Πειραιά – ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 Breaking News

Τι χρειάζεστε για τους Βρεφονηπιακούς του Δήμου Πειραιά – ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
12 Ιουνίου 2017

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το Σχολικό έτος 2017-2018.

Οι γονείς, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, δήλωσε:

«Για ακόμη μια σχολική χρονιά οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά ετοιμάζονται να υποδεχθούν τα παιδιά της πόλης μας. Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους, τη δυνατότητα να απασχολούνται με εκπαιδευτικά προγράμματα, με δημιουργικές δραστηριότητες, με παιχνίδια και να περνούν όμορφες στιγμές καθημερινά.

Προσπαθούμε να γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι, πιο εποικοδομητικοί και πιο αποτελεσματικοί, παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και φυσικά τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος στηρίζει τις προσπάθειές μας και είναι δίπλα μας σε ό,τι και αν χρειαστούμε».

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

1. Έντυπη Αίτηση.

2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

3. Συμπλήρωση της ατοµικής κάρτας φιλοξενίας παιδιού από τον παιδίατρο, για την καλή υγεία του παιδιού και ότι µπορεί να παρακολουθήσει παιδικό ή βρεφ/κό σταθµό (το έντυπο χορηγείται από την υπηρεσία ή από την ιστοσελίδα των Βρεφ/κών Σταθµών του Δήµου).

Εάν υπάρχει ιδιαίτερο θέµα υγείας, βεβαίωση από τον αρµόδιο γιατρό ή υγειονομική επιτροπή.

4. Βιβλιάριο εµβολίων ενηµερωµένο µε όλα τα εµβόλια (φωτοτυπία της πρώτης σελίδας µε το όνοµα του παιδιού και της σελίδας των εµβολίων).

5. Εκκαθαριστικό σηµείωµα του τρέχοντος έτους για τον καθορισµό της µηνιαίας εισφοράς, βάση του συνολικού εισοδήµατος, όπως αποτυπώνεται στον πίνακα Γ2 της Πράξης Διοικητικού Προσδιορισµού Φόρου (εκκαθαριστικό σηµείωµα).

6. Βεβαίωση Εργασίας.

Αναλυτικές οδηγίες για τις εγγραφές στο site του Δήμου Πειραιά, στο πεδίο των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 213-20.22.015 και 213-20.22.153.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ