Εφημερίδα Κοινωνική

Πιστοποιημένες και ασφαλείς οι παιδικές χαρές του Παλαιού Φαλήρου

 Breaking News

Πιστοποιημένες και ασφαλείς οι παιδικές χαρές του Παλαιού Φαλήρου
26 Ιουνίου 2017

Συνεπής με τους πολίτες και κυρίως με την ασφάλειά τους, ο ∆ήμος Παλαιού Φαλήρου ήδη έχει ανακατασκευάσει εξ ολοκλήρου 8 και έχει αναβαθμίσει άλλες 9 (όλες με ίδιες δαπάνες) από τις συνολικά 19 υφιστάμενες παιδικές χαρές που βρίσκονται εντός των διοικητικών του ορίων. Η οικονομική ευρωστία του επιτρέπει και δίνει την δυνατότητα τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον, η οποιαδήποτε νέα κατασκευή παιδικής χαράς καθώς και οι ανάγκες συντήρησης τους να γίνονται με ίδιες δαπάνες του ∆ήμου.

Οι παρεμβάσεις αναβάθμισης και ανακαίνισης έχουν υλοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο με ίδιους πόρους ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εκπτώσεις στο τελικό κόστος των έργων σε σχέση με το αρχικό προϋπολογισθέν ποσό είναι και σημαντικές και ουσιαστικές ( αγγίζουν το 55% έως 60%). Όσον αφορά την ασφάλεια των παιδιών, έχουν ακολουθηθεί όλες οι προδιαγραφές που ορίζονται από τα διεθνή πρότυπα με αποτέλεσμα οι 17 παιδικές χαρές να έχουν λάβει πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης.

Ο ∆ήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ∆ιονύσης Χατζηδάκης, με την σειρά του, εκφράζει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα των εργασιών που έχουν γίνει και που έχουν πραγματικά «μεταμορφώσει» τις παιδικές χαρές , δίνοντας την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν με ασφάλεια τις υποδομές του ∆ήμου, ένα έργο που πραγματοποιήθηκε με ίδιες δαπάνες και δεν ανέμενε τυχόν χρηματοδότηση από το Υπουργείο.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ