Εφημερίδα Κοινωνική

Η επίθεση-«μήνυμα» σε επικεφαλής τελωνείου και το λαθρεμπόριο τσιγάρων

 Breaking News

Η επίθεση-«μήνυμα» σε επικεφαλής τελωνείου και το λαθρεμπόριο τσιγάρων
27 Ιουνίου 2017

Το πρωί της 1ης Μαρτίου ο νέος τότε επικεφαλής του Β΄ Τελωνείου Πειραιά, Νίκος Μαυροδημητράκης, έβγαινε, όπως έκανε κάθε μέρα, από το σπίτι του στην Ανω Γλυφάδα με προορισμό τον σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων του Πειραιά. Πριν προλάβει να μπει στο αυτοκίνητό του, τρία άτομα με κουκούλες του επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές, τραυματίζοντάς τον. Κατάφερε να ξεφύγει χάρη στους γείτονές του, που είδαν το περιστατικό και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» για τις πρώτες βοήθειες και αργότερα μετέβη στην Αστυνομία για κατάθεση.

Η επίθεση-«μήνυμα» στον επικεφαλής του τελωνείου βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο ερευνών για το λαθρεμπόριο τσιγάρων στη χώρα. Το ίδιο και μία σειρά περισσότερο ή λιγότερο προβεβλημένων γεγονότων, όπως η κατάσχεση φορτίων με λαθραία τσιγάρα σε Ηγουμενίτσα και Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο, η έκρηξη βόμβας σε σπίτι στα Ανω Λιόσια και ο εντοπισμός του πλοίου Golendri, φορτωμένου με 1,5 εκατ. πακέτα τσιγάρα. Αστυνομία και Λιμενικό αναζητούν ή ήδη διαθέτουν ενδείξεις για πιθανή διασύνδεση αυτών των φαινομενικά ασύνδετων γεγονότων.

Η έρευνα για τον ξυλοδαρμό του διευθυντή του Β΄ Τελωνείου Πειραιά ανετέθη στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής και στη συνέχεια, λόγω της ιδιαιτερότητάς της, στο τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ