Εφημερίδα Κοινωνική

Φεστιβάλ 3ης ηλικίας στο Βεάκειο

 Breaking News

Φεστιβάλ 3ης ηλικίας στο Βεάκειο
09 Ιουνίου 2017

Για μια ακόμα φορά ο Δήμος Πειραιά πραγματοποίησε το φεστιβάλ 3ης ηλικίας στο Βεάκειο Θέατρο στο λόφο Προφήτη Ηλία Καστέλλας.

Η εκδήλωση αυτή έγινε την περασμένη Τρίτη 6 Ιουνίου με την παρουσία της δημοτικής αρχής στην οποία συμμετείχαν τα 11 ΚΑΠΗ του δήμου. Οι συμμετέχοντες γεμάτοι κέφι και ζωντάνια εντυπωσίασαν το κοινό με θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, και παραδοσιακούς χορούς.

Μεταξύ των παρισταμένων μπορέσαμε και διακρίναμε τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσαφάδο ,τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλη Ταταρόπουλο, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκο Πλατανησιώτη, τους Αντιδημάρχους κ.κ Χρήστο Αγραπίδη, Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Στέλιο Γαϊτανάρο, την πρόεδρο του ΟΠΑΝ κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, την πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ κα. Κορίνα Λαουλάκου, τον πρόεδρο της Ε’ Κοινότητας κ. Γιάννη Βοϊδονικόλα, την Δημοτική Σύμβουλο κα. Μελίνα Φύκια, τους Κοινοτικούς Συμβούλους κ.κ. Κατερίνα Δουρέκα, Θεόδωρο Σκορδίλη, κ.α. Την εφημερίδα μας στο 7ο φεστιβάλ των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Κρητικός.

fest1

fest2

fest3

fest5

fest4

fest6


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ