Εφημερίδα Κοινωνική

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς

 Breaking News

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς
26 Ιουνίου 2017

Στις 22 Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.30΄ πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια συνεστίαση, που συνήθως σηματοδοτεί το κλείσιμο των εκδηλώσεων της «Στέγης» για τη θερινή περίοδο. Η συνάντηση έγινε στο κέντρο «Μπουμπουλίνα» στην Πλατεία Αλεξάνδρας, την οποία έντυσε μουσικά ο Αντώνης Λαουτάρης, δημιουργώντας τόσο κέφι ώστε οι προσκεκλημένοι να χορέψουν.

filo1

Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο Στέφανο Μίλεση και τον Β” Αντιπρόεδρο Ηλία Μάκρα το λόγο είχε η μουσική και ο χορός. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και μέλη του Δ.Σ. του «Ζήνων» όπως η Πρόεδρος Αγγελική Μπουλιέρη, ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Μπήτρος και ο Γεν. Γραμματέας Μανώλης Κωνσταντουδάκης.

filo2

Από τα μέλη και φίλους της «Στέγης» βρέθηκαν οι Δημήτρης Κρασονικολάκης (Α” Αντιπρόεδρος), Ηλίας Μάκρας (Β” Αντιπρόεδρος) Σοφία Σπύρου (Γενική Γραμματέας) Αλέξανδρος Βαρούχας (Ταμίας), Χρήστος Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Δριτσάκος, Κατερίνα Ταγκοπούλου, Τάκης Παπαδογιαννάκης, Περιστέρα Βουλγαράκη, Σταύρος Τζώρτζος, Γιάννης Λυμπέρης, Ακριβή Μπενετάτου, Γιώργος Παπανικολάου, Χριστίνα Μίλεση, Εύα Μπογιατζή, Σοφία Μαρκοζάνη, Αιμίλιος Γάσπαρης, Καίτη Παπαστεφανάκη – Χασομέρη, Ελένη Ζαχαρία και πολλοί άλλοι φίλοι.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ