Εφημερίδα Κοινωνική

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός 78-82: Νίκησε την… πελάτισσα και προκρίθηκε στον τελικό!

 Breaking News

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός 78-82: Νίκησε την… πελάτισσα και προκρίθηκε στον τελικό!
19 Μαΐου 2017

Η ιστορία επαναλαμβάνεται… Σαν φάρσα κάποιες φορές… Ο ‘ταπεινός’ αλλά με καρδιά χιλίων λεόντων Ολυμπιακός, όπως ακριβώς το 2012 (τελικός στην Κωνσταντινούπολη) και το 2015 (ημιτελικός στη Μαδρίτη) έχανε επί 37 λεπτά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά στο τέλος βρήκε και πάλι τον τρόπο να φέρει τούμπα το ματς, να τινάξει στον αέρα τα προγνωστικά και να προκριθεί στον τελικό!

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν για 8η φορά στον τελικό της Euroleague, διεκδικώντας την 4η κούπα της ιστορίας τους κι όποιος κι αν είναι αντίπαλος τους (Φενέρ-Ρεάλ ο άλλος ημιτελικός) όπως φάνηκε και σήμερα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν…

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μουδιασμένα στην άμυνα και με άστοχα σουτ στην επίθεση (0/3 τρίποντα ο Μάντζαρης) με αποτέλεσμα να βρεθεί στο 3ο λεπτό να χάνει με 7-2, ωστόσο η εικόνα γρήγορα άλλαξε.

Οι ερυθρόλευκοι «έσφιξαν» την άμυνα τους και σερί 0-7 (και το πρώτο εύστοχο τρίποντο από τον Παπανικολάου) προηγήθηκαν 7-9 και ο ημιτελικός έγινε ξανά ντέρμπι στα μισά της πρώτης περιόδου.

olyy1

olyy4

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID

Εκεί όμως και πάλι οι παίκτες του Σφαιρόπουλου «κόλλησαν» στην επίθεση (επιμένοντας να σουτάρουν τρίποντα να και είχαν 1/8 στην πρώτη περίοδο) με την ΤΣΣΚΑ να ξεφεύγει 9-16 με 7 βολές! Το σερί των Ρώσων έφτασε στο 0-11 (9-18), για να μειώσει στο τελευταίο λεπτό ο Ολυμπιακός που έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο -6!

Ο Σφαιρόπουλος στις αρχές του β’ δεκαλέπτου τράβηξε στον πάγκο τον Σπανούλη για να του δώσει ανάσες, με το σκηνικό να παραμένει το ίδιο… Καλός αμυντικά, κακός επιθετικά. Παρόλα αυτά μπόρεσε να πλησιάσει στο -3 (18-15) και λίγο αργότερα στο καλάθι (22-20) με τρίποντο του Μάντζαρη, ωστόσο ακολούθησε ένα νέο τρίλεπτο «αφλογιστίας» με την ΤΣΣΚΑ να φτάνει για πρώτη φορά τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο (30-20) στο 16’.

ol02

ΠΗΓΗ


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ