Εφημερίδα Κοινωνική

Ο αγγειοχειρουργός είχε παρενοχλήσει ασθενή του στο Ιπποκράτειο παλαιότερα!

 Breaking News

Ο αγγειοχειρουργός είχε παρενοχλήσει ασθενή του στο Ιπποκράτειο παλαιότερα!
12 Μαΐου 2017

Κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 36χρονης Ντιάνας, της μητέρας τριών παιδιών, που βρέθηκε νεκρή στην Χαλκιδική και που τα στοιχεία, «δείχνουν» για τη δολοφονία της τον γιατρό από το Ιπποκράτειο, που έχει προφυλακιστεί. Συνάδελφός του, δίνοντας κατάθεση στις αρχές αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε «ριχτεί» σε ασθενή μέσα στο νοσοκομείο. Η γυναίκα που είχε παρενοχληθεί από τον γιατρό, δεν ενέδωσε στις ορέξεις του.

Μιλώντας στο protothema.gr η γυναίκα. σοκαρισμένη από τα όσα έχουν συμβεί και από τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, δηλώνει: «Είμαι μητέρα, έχω ένα μικρό παιδί, το οποίο θέλω να προφυλάξω από όλο αυτό. Ότι έχει πει ο γιατρός στην κατάθεσή του ισχύει και μάλιστα όταν με είδε άλλη ημέρα στο νοσοκομείο μου ζήτησε να του πω τι είχε συμβεί. Είμαι ταραγμένη γιατί σκέφτομαι ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είχε βλάψει εμένα». Η ίδια δεν επιθυμεί να μιλάει για το περιστατικό και κύριο μέλημά της είναι να προστατέψει το παιδί της.

Η Κυριακή Πακιρτζίδου, συνήγορος του συζύγου της άτυχης μεσίτριας, που δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο από τον 38χρονο αγγειοχειρουργό και μάλιστα σε γενική εφημερία, αναφέρει: «Υπάρχουν στοιχεία της δικογραφίας όπου φαίνεται ο γιατρός να έχει μία συμπεριφορά μέσα στον χώρο του Ιπποκράτειου που δεν αρμόζει σε έναν γιατρό. Σύμφωνα με κατάθεση άλλου γιατρού φαίνεται ότι στο παρελθόν έχει παρενοχληθεί γυναίκα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητο του αγγειοχειρουργού βρέθηκε DNA της 36χρονης και μάλιστα μέσα στο πορτμπαγκάζ του. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο γιατρός την ημέρα της εξαφάνισης της μεσίτριας έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες. Όταν τον ρώτησε η ανακρίτρια για ποιο λόγο αποκρίθηκε: «Συνηθίζω να καθαρίζω το σπίτι και το αυτοκίνητο πολύ συχνά, μπορεί και πάνω από μία φορά την εβδομάδα, είμαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα».

Ωστόσο σύμφωνα με την δικηγόρο του συζύγου της άτυχης 36χρονης, Κυριακή Πακιρτζίδου οι πληροφορίες που θέλουν να έχει βρεθεί DNA στο αυτοκίνητο του αγγειοχειρουργού δεν συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, ούτε έχει κάποια επίσημη ενημέρωση η ίδια.

Το protothema.gr αποκάλυψε την κατάθεση που έδωσε γιατρός-αγγειοχειρουργός ο οποίος γνώριζε τον 38χρονο και εργάζεται και ο ίδιος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ο γιατρός αποκαλύπτει πως το μοιραίο απόγευμα, τελευταία φορά που είδε τον 38χρονο ήταν περίπου στις πέντε το απόγευμα. «Τον… γνωρίζω καθ΄ όσον είναι ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός και θα ήταν μαζί μας μέχρι να συμπληρώσει την ειδικότητά του. Στις 26/4/2017 το Ιπποκράτειο νοσοκομείο είχε γενική εφημερία και υπήρχαν και προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία αγγειοχειρουργικής φύσεως από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Κάναμε μία μικροεπέμβαση μαζί και έστειλα τον… να γράψει στο βιβλίο ασθενών των επειγόντων τα στοιχεία της ασθενούς. ήταν περίπου 5. Έκτοτε δεν ξαναείδα τον… Την επόμενη ημέρα τον είδα κανονικά στο νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκα ότι υπήρχε μία γυναίκα που αναζητούνταν και είχε ραντεβού μαζί του την προηγούμενη ημέρα για σκληρυντικές ενέσεις και ευρυαγγείες. Μας είπε ότι η γυναίκα ήρθε στο νοσοκομείο αλλά δεν κατάφεραν να συναντηθούν γιατί αυτός άργησε και εκείνη έφυγε».

Μάλιστα σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας είχε καλέσει τον γιατρό. Ο 38χρονος μάλιστα είχε εκφράσει την ανησυχία του ότι θα τον μπλέξει από την επόμενη ημέρα της «εξαφάνισης» της Ντιάνας. «Μου είπε ότι τον κάλεσε η σύζυγος της εξαφανισμένης γυναίκας και ρωτούσε για αυτήν. Μου είπε ότι του έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μην φανεί ότι κρύβει κάτι. Αργότερα πίνοντας καφέ μου είπε ότι ανησυχούσε ότι θα μπλέξει με την υπόθεση και μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε βγει για καφέ με αυτή την γυναίκα αλλά δεν είχαν ερωτικές σχέσεις. Παρόλα αυτά μου είπε ότι η γυναίκα ήταν μάλλον ερωτευμένη μαζί του και αντάλλασσαν μηνύματα στο Facebook. Αν θυμάμαι καλά ο…. μου είπε ότι είχε ξανακάνει σκληροθεραπεία με αυτή την κοπέλα».

Ο γιατρός που γνώριζε πολύ καλά τον 38χρονο που φέρεται να δολοφόνησε την 36χρονη, αποκαλύπτει πως στο παρελθόν είχε «ριχτεί» σε ασθενή μέσα στο νοσοκομείο. «Θέλω να αναφέρω ότι κατά το παρελθόν ο… είχε οδηγήσει γυναίκα η οποία είχε έρθει παλαιότερα ως ασθενής στο νοσοκομείο σε χώρο που διατηρούσαν οι ειδικευόμενοι ως εφημερείο για να ξεκουράζονται και της ρίχτηκε. Σήμερα ο ….μου υπέδειξε την κοπέλα αυτήν η οποία είναι γνωστή του, στα επείγοντα η οποία βρέθηκε στο νοσοκομείο για ορθοπεδικό πρόβλημα. Σε ερώτηση μου τι είχε γίνει με τον… απάντησε ότι τον επισκέφτηκε μετά από πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα του… προς αυτήν, κάποια μέρα στο νοσοκομείο όταν αυτός εφημέρευε. Συγκεκριμένα έδειξα τα μηνύματα του… στον…. Μας είπε ότι ο…της ρίχτηκε αλλά αυτή δεν ενέδωσε και έφυγε. Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν της δώσαμε ημερομηνία για προγραμματισμένο χειρουργείο κιρσών δεν προσήλθε, χωρίς όμως τότε να δικαιολογήσει την άρνησή της σε εμάς».

 ΠΗΓΗ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ