Εφημερίδα Κοινωνική

Με τιμές και λαμπρότητα η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά

 Breaking News

Με τιμές και λαμπρότητα η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά
15 Μαΐου 2017

Με κάθε τιμή και λαμπρότητα υποδέχθηκε η πόλη του Πειραιά και εκπρόσωποι ποντιακών συλλόγων την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά από το όρος Βέρμιο. Η υποδοχή έγινε σήμερα το πρωί με σκάφος του λιμενικού σώματος. Την συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ.κ. Παντελεήμων.

Την εικόνα παρέδωσε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ. Θα φιλοξενηθεί για 10 ημέρες στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ενόψει των εορτών «Κωνσταντίνεια 2017».

Στην υποδοχή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι βουλευτές κα. Νίνα Κασιμάτη και κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης, οι Αντιδήμαρχοι κα. Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, κ. Κυριάκος Σιγαλάκος, και κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, οι πρώην βουλευτές κ. Δημήτρης Καρύδης, και κ. Παναγιώτης Μελάς, οι πολιτευτές κ. Σπύρος Σπυρίδων και κα. Μίνα Σαμαρά, ο κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος κ. Κων/νος Λεοντάρας ,τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χαρίλαο Τσάτσαρη, ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά κ. Σπύρος Λάσκος, ο Διοικητής ασφαλείας Πειραιά κ. Νικηφόρος Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος κ. Μιχάλης Τσιφάκης, ο πρόεδρος της αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Θεόδωρος Τσόντος. Αρκετοί εκπρόσωποι ποντιακών συλλόγων και σωματείων Αττικής, Δημοτικοί & Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων της πόλεως και των σωμάτων ασφαλείας.

Την εφημερίδα μας εκπροσώπησαν η δημοσιογράφος κα. Χριστίνα Μπιτάδου και ο κ. Δημήτρης Κρητικός.

eikona1

eikona2

eikona3

eikona4

eikona5

eikona6

eikona7

eikona8

 

 

Η εικόνα θα μείνει για προσκύνημα στον Μητροπολιτικό ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης όπου ο Ι. Ν. θα είναι ανοικτός από το πρωί έως αργά το βράδυ για τους πιστούς οι οποίοι θέλουν να προσκυνήσουν την ιερά εικόνα της Παναγίας Σουμελά για ευλογία.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ