Εφημερίδα Κοινωνική

ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ: Λάμψη στα εγκαίνια του 16ου East Med Yacht Show

 Breaking News

ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ: Λάμψη στα εγκαίνια του 16ου East Med Yacht Show
05 Μαΐου 2017

Τα εγκαίνια του 16ου East Med Yacht Show, μιας από τις σημαντικότερες εκθέσεις διεθνώς για τον θαλάσσιο τουρισμό πραγματοποιήθηκαν στη Μαρίνα Ζέας. Το 16ο East Med Yacht Show, διεξάγεται για δεύτερη φορά στην πόλη μας, θα διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου 2017 και τελεί και υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Την έκθεση εγκαινίασαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Περιφερειάρχης κα Ρένα Δούρου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνης Στελλιάτος και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών κ. Γιώργος Κολλίντζας. Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, απηύθυνε χαιρετισμό.

EAST1

EAST2

Από την πλευρά του Δήμου Πειραιά παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέλιος Γαϊτανάρος και Κυριάκος Σιγαλάκος. Η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για Ευρωπαϊκά προγράμματα Πέτρος Κόκκαλης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος. Οι βουλευτές: Θεόδωρος Δρίτσας, Ελένη Σταματάκη, Γεωργία Γεννιά, Κώστας Δουζίνας, Κώστας Κατσαφάδος, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Γιάννης Πλακιωτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Καρύδης, ο αρχηγός του Λιμενικού Αντιναύαρχος Σταμάτης Ράπτης μαζί με την ηγεσία του Σώματος, ο διοικητής της Τροχαίας Πειραιά Σπύρος Λάσκος και ο υποδιοικητής Φώτης Νικολάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης, ο πολιτευτής Σπύρος Σπυρίδωνας κ.α.

EAST3

EAST4

EAST5

VOYLEYTES

KOYROYMPLHS

KORDELA

2

EGKAINIA_YACHR

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ