Εφημερίδα Κοινωνική

ΚΟΔΕΠ: Εγγραφές για το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά

 Breaking News

ΚΟΔΕΠ: Εγγραφές για το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά
24 Μαΐου 2017

Ξεκινούν την Τετάρτη 24/5/2017 οι εγγραφές για το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά από 6 έως 14 ετών, που διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο κτίριο των Ραλλείων Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων (Μ. Αλεξάνδρου & Τζαβέλλα) και θα διεξαχθεί σε τρεις περιόδους.

Περιλαμβάνει αθλητικά παιχνίδια, ομαδικές δραστηριότητες, εκδρομές, περιβαλλοντικές δράσεις & παιχνίδια, κατασκευές κι άλλα πολλά.

Το πρόγραμμα αυτό για πρώτη φορά πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ομάδα “ΔΡΩ” , η οποία το σχεδίασε και το επιμελήθηκε και θα υλοποιηθεί από εξειδικευμένους Παιδαγωγούς, Γυμναστές και Ειδικούς Καλλιτεχνικών.

H Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε:

«Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) διοργανώνει Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών. Παρακολουθώντας με προσοχή τις εξελίξεις τόσο σε κοινωνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, διοργανώνουμε κι αυτό το καλοκαίρι πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε τις ποιοτικότερες παροχές. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά της πόλης μας το καλύτερο, στηρίζοντας παράλληλα τους εργαζόμενους γονείς, δίνοντας τους μία ασφαλή και ποιοτική διέξοδο για τα παιδιά τους μετά το κλείσιμο των σχολείων τον Ιούνιο. Γνωρίζοντας ότι το καλύτερο μέσο επικοινωνίας για τα παιδιά είναι το ομαδικό παιχνίδι, επιδιώκουμε τη συνάντηση των μικρών μας φίλων σε ένα ασφαλές και οικείο χώρο, γεμάτο ομαδικά παιχνίδια, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα κοινωνικοποίησης, ποιοτικής διασκέδασης και δημιουργικής έκφρασης. Η ανταπόκριση των δημοτών μας θα αποτελέσει για εμάς την κινητήριο δύναμη για συνέχιση, βελτίωση και διεύρυνση αυτής της δημιουργικής προσπάθειας στο Δήμο μας».

Αιτήσεις συμμετοχής

Υποβάλλονται στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π. (Ελ. Βενιζέλου & Ζωσιμάδων 11, 4ος όροφος) από τις 9:00 έως τις 14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 9/6/2017 (εκτός από τη Δευτέρα 5/6/2017, ημέρα του Αγίου Πνεύματος). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. της ΚΟ.Δ.Ε.Π.: 210 4101753, 210 4101756 – Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 14:00.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ