Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ: Γενοκτονία Ποντίων

 Breaking News

ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ: Γενοκτονία Ποντίων
19 Μαΐου 2017

Την περασμένη Τετάρτη 17 Μαΐου στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Καραΐσκου 104) στον Πειραιά, ο Όμιλος Γυναικών Πειραιά για τις Τέχνες, τα Γράμματα, τον Πολιτισμό, τις Επιστήμες «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» παρουσίασε επετειακό αφιέρωμα για την «Γενοκτονία των Ποντίων» στο πλαίσιο του εορτασμού των «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΩΝ 2017» με την υποστήριξη της Ποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) και με αφορμή την υποδοχή και φιλοξενία της πρωτότυπης Ιερής Εικόνας της Παναγίας Σουμελά.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα, ενώ χαιρέτισαν οι: η πρόεδρος του Ομίλου «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» κα. Νανά Λάτση, καθώς επίσης εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου ο Αρχιμανδρίτης π. Νήφων Καπογιάννης πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Πειραιώς όπου και έκανε απονομή τιμητικών πλακετών στην πρόεδρο κα. Νανά Λάτση και στο μαέστρο – συνθέτη κ. Μιχάλη Κοκκίνη.

Την εκδήλωση έκλεισε η ιστορική χορωδία Νίκαιας η οποία καθοδηγούταν από τον μαέστρο Μιχάλη Κοκκίνη και στο πιάνο ήταν ο Ανδρέας Πριονάς.

Την βραδιά εκείνη παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι εξής: ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης π. Ιωάννης Παναγιώτου με τον εφημέριο πρωτοπρεσβύτερο π. Χρήστο, ο περιφερειάρχης νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, η αντιδήμαρχος Πειραιά κα. Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, ο αντιπρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπ. Ελλάδος, ο έφορος καλλιτεχνικού του Π.Σ. κ. Γιώργος Δρούζας, η Γεν. Γραμ. της φιλολογικής στέγης κα. Σοφία Σπύρου, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Αλιφραγκής, η κα. Μάγδα Ρούσσου, ο μεσίτης κ. Γιάννης Ηλίας, από το ΔΣ του ΣυνδέσμουΓυναικών Πελοποννήσου η κα. Βάσω Γανωτοπούλου, ο κ. Παναγιώτης Πρεδάρης, και πολλοί φίλοι του Ομίλου «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» καθώς και εκπρόσωποι των Ποντίων. Την εφημερίδα μας εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Κρητικός.

eksal1

eksal2

eksal3

eksal4

eksla5

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ