Εφημερίδα Κοινωνική

Εντυπωσιακός ο παιδότοπος Playmobil στη Μαρίνα Ζέας

 Breaking News

Εντυπωσιακός ο παιδότοπος Playmobil στη Μαρίνα Ζέας
02 Μαΐου 2017

Ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr και την Playmobil Hellas, με την υποστήριξη του Aegean Omiros College, θα υποδέχεται έως και τις 28 Μαΐου μικρούς και μεγάλους για να παίξουν και να διασκεδάσουν με τα αγαπημένα τους Playmobil. Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν το Σάββατο 29 Απριλίου ενώ την ίδια ημέρα έγιναν και τα εγκαίνια από τον δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη που παρευρέθηκε με τη σύζυγο του Βάλια και τα δυο τους παιδιά.

Παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν το μεγάλο παιδότοπο της Playmobil, που γίνεται στο χώρο της λέσχης του ερασιτέχνη Ολυμπιακού όπου βρίσκονται τα τρόπαια όλων των τμημάτων του και φιλοξενείται για 2η φορά στον Πειραιά με τους αγαπημένους ήρωες της Playmobil με πολλά παιχνίδια και παράλληλες δράσεις, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Μεταξύ άλλων στα εγκαίνια παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κυρία Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο πρώην Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Γλύκας και η Διευθύντρια Marketing της εταιρείας Playmobil Hellas

κα Ειρήνη Ευφραιμίδη. Την εφημερίδα μας εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Κρητικός.

play1

play2

play3

play4

play5

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ