Εφημερίδα Κοινωνική

Ένα πόδι… 4 μέτρων εμφανίστηκε στον Προφήτη Ηλία! Τι πραγματικά συμβαίνει; (φωτο)

 Breaking News

Ένα πόδι… 4 μέτρων εμφανίστηκε στον Προφήτη Ηλία! Τι πραγματικά συμβαίνει; (φωτο)
27 Μαΐου 2017

Εντύπωση, απορίες αλλά και… προβληματισμό έχει προκαλέσει μια απίστευτη κατασκευή στο Bowling Center, στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά.

Όσοι περνούν από σημείο τις τελευταίες μέρες βλέπουν τους τεχνίτες να δουλεύουν ένα τεραστίων διαστάσεων λευκό πόδι (!) που ξεκινάει από το έδαφος και ξεπερνάει σε ύψος την ταράτσα!

Το πόδι ψηλώνει μέρα με τη μέρα έχοντας φτάσει περίπου τα 4 μέτρα ύψος!

Τι πραγματικά συμβαίνει; Τι σχεδιάζει ο επιχειρηματίας;

Η εφημερίδα μας δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα για το θέμα και αποφάσισε να ψάξει να δει τι πραγματικά συμβαίνει.

Όπως μάλιστα πληροφορηθήκαμε, για  τεράστιο αυτό πόδι του Προφήτη Ηλία υπήρξε «κινητοποίηση» και δημοτικών συμβούλων του Πειραιά οι οποίοι έκαναν μια «διακριτική» βόλτα στην περιοχή για να δουν τις “προθέσεις” του επιχειρηματία.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν ήταν ότι στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά φτιάχνεται ο «Κολοσσός της Ρόδου!».

Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Τα ερωτήματα «έδιναν και έπαιρναν» σε «πηγαδάκια»: «Που θα τοποθετηθεί αυτό; Στην ταράτσα; Υπάρχουν άδειες; Δεν είναι επικίνδυνο;».

Μάλιστα, το θέμα επρόκειτο να συζητηθεί και στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ αναζήτησε απαντήσεις.

Μίλησε με τον κ. Λάμπρο Τσοπρά, εκπρόσωπο του επιχειρηματία, δικηγόρο, ο οποίος ήταν συνεπής στις απαντήσεις του και μας ενημέρωσε, σε πρώτη φάση, για τα εξής:

«Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να κατασκευαστεί κάτι τόσο μεγάλο στην ταράτσα του κτιρίου, όπως ακούγεται. Γνωρίζουμε και γνωρίζετε άλλωστε ότι δεν το επιτρέπει ο νόμος. Σε αυτό είμαστε ξεκάθαροι και απόλυτοι. Υπάρχει όντως μια κατασκευή σε εξέλιξη, στον περιβάλλοντα χώρο, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να προκαλεί ανησυχία στους Πειραιώτες. Ακόμη δεν έχουν παρθεί τελικές αποφάσεις για το αν αυτή η κατασκευή θα ολοκληρωθεί εκεί ή για το αν θα μεταφερθεί κάπου αλλού. Σεβόμενος όμως τις απορίες των πολιτών, τις επόμενες ημέρες θα σας στείλω και την επίσημη θέση της επιχείρησης για το θέμα».

 

*του Κώστα Παναγιωτάκη

 

podi 1 podi profiti ilia1 podi profiti ilia3


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ