Εφημερίδα Κοινωνική

Ελληνικοί χοροί από τη «ΔΩΔΩΝΗ»

 Breaking News

Ελληνικοί χοροί από τη «ΔΩΔΩΝΗ»
02 Μαΐου 2017

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού το κέντρο Ελληνικών χορών ΔΩΔΩΝΗ πραγματοποίησε την Παρασκευή 28 Απριλίου στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά (Φίλωνος 29) ένα καινοτόμο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Χορεύουμε Ελλάδα».

Απευθύνεται κυρίως σε όσους επισκέπτονται την χώρα μας προσφέροντας τους μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική Ελληνική εμπειρία.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε ο υπεύθυνος του κέντρου κ. Γιώργος Γκολέμης, όπου οι μαθητές – χορευτές απέδωσαν ελληνικούς χορούς από όλη την επικράτεια της χώρας.

Κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Στην εκδήλωση που γέμισαν τον αίθριο χώρο της Πινακοθήκης, από τους παριστάμενους μπορέσαμε και διακρίναμε: τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Δανιήλ Ψωΐνο, τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιος Κουμάσης, τον Αντιδήμαρχο κ. Κυριάκο Σιγαλάκο, τον Σύμβουλο Δημάρχου κ. Γεράσιμο Αγγελετάκη , τον Πρόεδρο του Υδραίικου Ναυτικού Ομίλου κ. Θοδωρή Μουστακαρία , οι Διευθυντές των 34ου και 29ουΔημοτικών Σχολείων και 47ου Νηπιαγωγείου Πειραιά κ. Στέλλα Ευσταθοπούλου κ. Αγγελική Κακίτση και κ. Μαρία Τσουκαλά, την Πρόεδρο της Χορωδίας Πειραιά 1960 κα Μαρία Κωματέα – Σοφού μαζί με μέλη του ΔΣ, το μέλος του ΔΣ της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά η «Ομόνοια» κ. Δημήτρης Κρητικός, καθώς και μέλη από διάφορους συλλόγους.

Αξίζει δε να αναφερθεί ότι παραβρέθηκαν Τουριστικοί Πράκτορες, εκπρόσωποι Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων, επαγγελματίες από το χώρο της Εστίασης και δημοσιογράφοι.

Όλα αυτά τα χρόνια το Κέντρο Ελληνικών Χορών ΔΩΔΩΝΗ με τις δράσεις της και την παρουσία της στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού είναι ένα ζωντανό κύτταρο στην καρδιά του Πειραιά.

dwdwni1

dwdwni2

dwdwni3

dwdwni4

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ