Εφημερίδα Κοινωνική

Δύο σημαντικά έργα υποδομής στον Δήμο Πετρούπολης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

 Breaking News

Δύο σημαντικά έργα υποδομής στον Δήμο Πετρούπολης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
31 Μαΐου 2017

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος προχώρησαν στην υπογραφή δύο Προγραμματικών Συμβάσεων για την υλοποίηση σημαντικών έργων στον Δήμο Πετρούπολης, τα οποία χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από πόρους της Περιφέρειας. Συγκεκριμένα, υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την «Κατασκευή δρόμων από μπετόν σε οδούς με έντονη κατωφέρεια του Δήμου Πετρούπολης», προϋπολογισμού 451.628 ευρώ με ΦΠΑ.

Οι παρεμβάσεις αφορούν στην κατασκευή – ανακατασκευή δρόμων σε οδούς πλακοστρωμένους ή ασφαλτοστρωμένους με έντονη κλίση κατωφέρειας, προκειμένου να βελτιωθεί η πρόσφυση του οδοστρώματος με γνώμονα την ασφάλεια οδηγών και πεζών. Ακολούθως, η Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αποκαταστάσεις ζημιών από πλημμύρες και αποτρεπτικές επεμβάσεις στον Δήμο Πετρούπολης», προϋπολογισμού 178.461 ευρώ με ΦΠΑ.

Πρόκειται για αντιπλημμυρικό έργο για την αποκατάσταση των ζημιών από τις εκτεταμένες καταστροφές που προκλήθηκαν μετά την ισχυρή βροχόπτωση της 22ης Οκτωβρίου 2015, αποτρέποντας μεγαλύτερες ζημιές σε περίπτωση νέων έντονων καιρικών φαινομένων.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ