Εφημερίδα Κοινωνική

«Survivor»: Τι είναι το μαύρο κοτόπουλο που απόλαυσαν οι «Διάσημοι»

 Breaking News

«Survivor»: Τι είναι το μαύρο κοτόπουλο που απόλαυσαν οι «Διάσημοι»
07 Απριλίου 2017

Ένα πλουσιοπάροχο γεύμα είχαν χτες, οι «Διάσημοι», μετά τη νίκη τους σε αγώνα επάθλου. Οι πρωταγωνιστές του δημοφιλούς «Survivor» είχαν την ευκαιρία να γευτούν μία αγαπημένη ελληνική συνταγή, κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, με φόντο τα κατάγαλανα νερά του Αγίου Δομίνικου.

Ακόμη και οι τηλεθεατές «ζήλεψαν» το λαχταριστό καλοψημένο κοτόπουλο που είχαν οι «Διάσημοι» στο πιάτο τους. Αλήθεια, τι ήταν το μαύρο κοτόπουλο που έφαγαν;

Το μαύρο κοτόπουλο που έφτασε στο τραπέζι των «Διάσημων» ήταν μία προσφορά της εταιρείας Νιτσιάκος. Είναι είναι το πλέον καινοτόμο προϊόν πουλερικών, το οποίο έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η εταιρεία Νιτσιάκος. Το μαύρο κοτόπουλο προέρχεται από την Γαλλία, εκτρέφεται σε ελάχιστες χώρες παγκοσμίως και διατηρεί ποιοτικά χαρακτηριστικά που υπερτερούν διατροφικά, των συμβατικών πουλερικών.

Περιέχει αυξημένη πρωτεΐνη, λιγότερο νερό, λιγότερα λιπίδια, καλά επίπεδα σε ανόργανα άλατα, καθώς και υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και φώσφορο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τη διατροφή των παιδιών.

Η ανώτερη ποιότητα και γεύση του οφείλεται τόσο στη διάρκεια εκτροφής του, η οποία υπερβαίνει τις 90 ημέρες, όσο και στο ειδικά διαμορφωμένο σιτηρέσιο µε το οποίο τρέφεται, που είναι 100% φυτικής προέλευσης.

Μάθαμε λοιπόν ότι το μαύρο κοτόπουλο είναι περισσότερο θρεπτικό και κατέχει μεγάλη διατροφική αξία για παιδιά, ενήλικες αλλά και αθλητές.

Μάλιστα αν κρίνουμε από τον χρόνο που χρειάστηκε για να…εξαφανιστεί από τα πιάτα των «Διάσημων», το μαύρο κοτόπουλο της εταιρίας «Νιτσιάκος» ήταν ένα από τα καλύτερα έπαθλα φαγητού που έχουν δοθεί ποτέ στο «Survivor».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ