Εφημερίδα Κοινωνική

Μουσικός Περίπατος

 Breaking News

Μουσικός Περίπατος
28 Απριλίου 2017

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Πειραιά πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη 27 Απριλίου στον αίθριο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, (Φίλωνος 29) ένα μουσικό περίπατο στα μονοπάτια που δημιούργησαν την νεότερη μουσική από το τέλος του 19ου αιώνα έως το 1950.

Σε αυτό το μουσικό περίπατο συμμετείχαν: Στο πιάνο η κα. Μαίρη Χαμηλού και ο κ. Μιχάλης Σαντοριναίος, στο ακορντεόν η κα. Γεωργία Σουλαντίκα, και στο τραγούδι η κα. Χριστίνα Αλεξάνδρου και η κα. Λιάνα Κοκκόση.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχαν οι κυρίες Μ. Χαμηλού και η Γ. Σουλαντίκα. Κείμενα διάβασε ο ηθοποιός κ. Μάνος Χατζηγεωργίου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μάνος Χατζηγεωργίου μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον αίθριο χώρο της Πινακοθήκης που κατέκλεισαν τον χώρο όπου μεταξύ αυτών μπορέσαμε και διακρίναμε: τον επίτιμο πρόεδρο της Φιλολογικής Στέγης Πειραιάς κ. Γιάννη Χατζημανωλάκη, την πρόεδρο του Ζήνωνα κα. Αγγελική Μπουλιέρη, την πρόεδρο του Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων κα. Κική Καλογεράκου, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Ηλία Μάκρα, τον Αντιπρόεδρο και την Γεν. Γραμ. της Φιλολογικής Στέγης κ. Δημήτρη Κρασονικολάκη και κα. Σοφία Σπύρου, τον τέως πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Στέλιο Μανουσάκη, τον μεσίτη κ. Γιάννη Ηλία, τον ζωγράφο κ. Νεκτάριο Αποσπόρη, την μουσικό κα. Γεωργία Χατζημανωλάκη, καθώς και τους: κ. Γιάννη Οικονομίδη, κ. Τάσο Μπούχλα, κ. Σιάφλα, κ. Δημοσθένη Μπούκη, κ. Μανώλη Λαουτάρη, και πολλούς φίλους του Συλλόγου.

Την εφημερίδα μας εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Κρητικός.

1

2

3

5

6

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ