Εφημερίδα Κοινωνική

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στην Ηλιούπολη

 Breaking News

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στην Ηλιούπολη
19 Απριλίου 2017

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε σε όλους η μαζική ανταπόκριση του κόσμου στην Συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης που διοργάνωσε το 3ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης στο Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Εκπληκτικός και ακούραστος ο λαϊκός τροβαδούρος Κώστας Χατζής με τους συνεργάτες του ξεσήκωσαν το κοινό με την ιδιαίτερη ερμηνεία τους και τα μοναδικά τραγούδια της αγάπης, του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης. Δεν ήταν όμως μόνο ο Κώστας Χατζής που συγκίνησε με την προσφορά του.

Ήταν κι ο κόσμος που συμμετείχε μαζικά και έφερε στην παράσταση αντί εισιτηρίου, αγαθά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου για την στήριξη των αναξιοπαθούντων. Ηχηρό ήταν το μήνυμα ότι η σχολική κοινότητα και κυρίως οι μαθητές, αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που υπάρχουν στην κοινωνία και βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση με κάθε τρόπο.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Μαρίνος Μπασούρης και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Αντζινάς, ευχαρίστησαν τους Καθηγητές, τον Σύλλογο Γονέων και τον Κ. Χατζή με τους συνεργάτες του για την μεγάλη τους προσφορά και την συμβολή τους στον αγώνα που δίνει ο Δήμος, κανένας κάτοικος της Ηλιούπολης που έχει ανάγκη, να μην μείνει αβοήθητος.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ