Εφημερίδα Κοινωνική

Κρήτη: Θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα – Η πρώτη άποψη των ιατροδικαστών

 Breaking News

Κρήτη: Θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα – Η πρώτη άποψη των ιατροδικαστών
10 Απριλίου 2017

Μετά το Πάσχα θα υπάρξουν απαντήσεις στην υπόθεση με το ακέφαλο πτώμα που εντοπίστηκε την Κυριακή των Βαΐων στην παραλία “Βίγγλια” του Δήμου Κισσάμου. Κι αυτό γιατί η κατάσταση στην οποία βρέθηκε, δεν επιτρέπει σε κανέναν να βγάλει συμπεράσματα και πορίσματα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας ο ιατροδικαστής Κρήτης Αντώνης Παπαδομανωλάκης «το μόνο σίγουρο με το πτώμα αυτό είναι ότι ήταν στη θάλασσα για αρκετούς μήνες» και συμπληρώνει ότι τις επόμενες ημέρας θα σταλεί – κατά πάσα πιθανότατα στην Αθήνα – δείγμα από τα οστά προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση του DNA από όπου και θα δοθεί η απάντηση στο αν πρίκειται για άντρα ή για γυναίκα.

Τόσο ο κ. Παπαδομανωλάκης όσο και ο Ιατροδικαστής Χανίων κ. Σταμάτης Μπελιβάνης, περιγράφουν ένα αποκρουστικό θέαμα. Να φανταστείτε ότι εκτός από το κεφάλι που έλειπε, έλειπαν κι άλλα μέρη του σώματος όπως τα κάτω άκρα, λέει ο κ. Μπελιβάνης. Το μόνο σίγουρο – συμπληρώνει – είναι ότι ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει το πτώμα, δεν αποκεφαλίστηκε. Το κεφάλι αποκολλήθηκε όσο περνούσε ο καιρός και η σήψη.

Πηγή: www.ekriti.gr


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ