Εφημερίδα Κοινωνική

Επίτιμο μέλος του ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου

 Breaking News

Επίτιμο μέλος του ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου
04 Απριλίου 2017

Με ομόφωνη απόφαση των μελών του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων , ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ανακηρύχθηκε Επίτιμο Μέλος του Συνδέσμου, σε μια σεμνή τελετή που έλαβε χώρα κατά την ετήσια συνεστίαση του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ,Αντιναύαρχος ε.α Π.Ν Παναγιώτης Ροδίτσας στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη για την πρωτοβουλία του να ανεγερθεί το Μνημείο των Υποβρυχίων στο Πάρκο Φλοίσβου και γενικότερα για την ¨ καθοριστική και ουσιαστική προσφορά του στον Σύνδεσμο¨, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, αναφέρθηκε στην αυταπάρνηση , την ικανότητα και κυρίως την αποτελεσματικότητα των Ελληνικών Υποβρυχίων ενώ σημείωσε ότι μέσω της ανέγερσης του σχετικού Μνημείου αποδίδεται η ελάχιστη δυνατή τιμή στους διαχρονικούς αγώνες του Πολεμικού Ναυτικού για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Ελλάδας. Σημείωσε επίσης ότι η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί από τις σημαντικότερες και τις πιο συγκινητικές καθώς προέρχεται από ανθρώπους οι οποίοι ξεχωρίζουν για το εθνικό τους φρόνημα, την ψυχική τους δύναμη, τον επαγγελματισμό τους και κυρίως το πάθος τους προκειμένου να αντεπεξέλθουν επιτυχώς στα δύσκολα ομολογουμένως καθήκοντα τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και πλήθος φίλων του Συνδέσμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ