Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Αγ. Δημητρίου: Στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και αυτό το Πάσχα

 Breaking News

Δήμος Αγ. Δημητρίου: Στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και αυτό το Πάσχα
19 Απριλίου 2017

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και εθελοντριών, που κάλυψαν επαρκώς την έλλειψη προσωπικού, στήριξε έμπρακτα όλους τους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών, με κεντρικό μήνυμα «Και αυτό το Πάσχα κανένας συμπολίτης μας μόνος του!»

Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, κατά την οποία ξεκίνησαν διάφορες διανομές, δόθηκαν συνολικά σε οικογένειες ωφελούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες τους:

• 150 ζευγάρια παιδικά παπούτσια, δωρεά της εταιρείας ΤΟΜS, μέσω της Οργάνωσης «Μαζί για το παιδί».

• 160 Δωροσακούλες που περιείχαν λαμπάδες, παιχνίδια και ρούχα που συγκεντρώθηκαν στη φετινή δράση «Γίνε κι εσύ Νονός» του ΣΚΑΙ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, αλλά και τρόφιμα.

• 160 μπάλες ποδοσφαίρου, ευγενική προσφορά της Ελληνοαμερικάνας ακτιβίστριας Alexandra Christ.

• 150 κουπόνια αγοράς κρέατος, μια ευγενική προσφορά της επιχείρησης Αφοί Νασόπουλοι Α.Ε. και του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραγωγών «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ».

agios_dimitrios_koinwnikes_

Ακόμη, τα ΚΑΠΗ της πόλης του Αγ. Δημητρίου προσέφεραν το ποσό των 1200 € στο «ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες». Το ποσό αφορά στα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο bazaar.

Βασικός και πρωταρχικός στόχος της διοίκησης του Δήμου Αγ. Δημητρίου ήταν, είναι και θα είναι η ευημερία όλων των πολιτών και η διασφάλιση ενός μέλλοντος με δικαιοσύνη και ισότητα για όλες τις κοινωνικές ομάδες. Ειδικά για τις ευάλωτες, όπως αυτές των παιδιών και των γυναικών, των ανέργων, των απόρων, των ηλικιωμένων και μοναχικών ανθρώπων, των μεταναστών και των προσφύγων. Πρόκειται για ένα στόχο με προκλήσεις, που όμως ο Δήμος φροντίζει κάθε φορά με επιμονή και αφοσίωση να κατακτά.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ