Εφημερίδα Κοινωνική

Δικαίωση Αθανασίου και μελών της Β’ Κοινότητας

 Breaking News

Δικαίωση Αθανασίου και μελών της Β’ Κοινότητας
20 Απριλίου 2017

Με απόφαση της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής δικαιώνει την Πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Ευαγγελία Αθανασίου, αλλά και το σύνολο των μελών της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, οι οποίοι με την υπ’ αριθμ. 47/7-3-2017 απόφασή τους είχαν εγκρίνει να δοθεί παράταση ωραρίου μουσικής σε Καφέ-Μπαρ που βρίσκεται επί της οδού Κουντουριώτου στον Πειραιά.

Η συγκεκριμένη απόφαση είχε προκαλέσει την αντίδραση περίοικων οι οποίοι μέσω του εκπροσώπου τους, είχαν εκφράσει την έντονη διαφωνία τους. Κατέθεσαν μήνυση στο ΑΤ ΠΕΙΡΑΙΑ στην Πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου για παράβαση καθήκοντος και ζήτησαν τη σύλληψη της Προέδρου και του μέλους Ευάγγελου Γεωργούλη.

Όπως είναι γνωστό, αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κ. Αθανασίου να συλληφθεί από Αστυνομικούς και να οδηγηθεί στο ΑΤ ΠΕΙΡΑΙΑ. Ταυτόχρονα με τη μήνυση η διαμαρτυρόμενη πλευρά άσκησε προσφυγή κατά της Απόφασης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής η οποία είναι το αρμόδιο ελεγκτικό όργανο των Κοινοτικών Συμβουλίων. Μετά από την εξέταση της προσφυγής η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής απέρριψε της προσφυγή «ως νόμω αβάσιμη» και δικαίωσε τη Πρόεδρο και τα μέλη Β΄ Δημοτικής Κοινότητας για την απόφασή τους.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ