Εφημερίδα Κοινωνική

Οι απαντήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός: Το μπάτζετ, τα χρήματα των μεταγραφών και η επόμενη μέρα

 Breaking News

Οι απαντήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός: Το μπάτζετ, τα χρήματα των μεταγραφών και η επόμενη μέρα
08 Μαρτίου 2017

Ξεκάθαρες απαντήσεις σε προσεγγίσεις που τα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός θεωρούν αυθαίρετες και μακριά από την πραγματικότητα αναφορικά με τα οικονομικά στοιχεία του Ολυμπιακού δόθηκαν χθες από τον Γιάννη Βρέντζο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, έχοντας πλάι του τα στελέχη της ΠΑΕ Μιχάλη Κουντούρη, Γιώργο Παύλου και Κώστα Καραπαπά, έλυσε κάθε πιθανή απορία αναλύοντας τα επίσημα στοιχεία, όπως προκύπτουν από τους ισολογισμούς, οι οποίοι είναι ελεγμένοι από την Deloitte και την PwC.

Με λόγια απλά και κατανοητά εξήγησε το πώς και το γιατί έχει κινηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πρώτη μέρα που κάθισε στο τιμόνι της ΠΑΕ. Τι χρέη βρήκε, τι υποχρεώσεις συμμάζεψε, πόσα χρήματα έχει βάλει συνολικά στην εταιρεία.

Ακόμη πόσα είναι τα έξοδα του Ολυμπιακού σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, ποιο είναι το ύψος του μπάτζετ και γιατί ήταν αναγκαίο να γίνουν πωλήσεις λόγω της τρύπας που άφησε ο αποκλεισμός από το Champions League.

Διαβάστε ακόμη τι προτάσεις είχαν απορριφθεί στο παρελθόν για Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς, αλλά και τι χρήματα παίρνουν οι δύο άσοι στις νέες τους ομάδες που δεν τους άφησαν δεύτερες σκέψεις. Ακόμη, σε ποιους τομείς παραδέχονται στη διοίκηση ότι έχουν κάνει λάθος…


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ