Εφημερίδα Κοινωνική

Διαδικτυακή κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη με φόντο το… Champions League

 Breaking News

Διαδικτυακή κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη με φόντο το… Champions League
09 Μαρτίου 2017

Διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε αργά το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκης, με φόντο την πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σεν Ζερμέν, για τη φάση των «16» του Champions League.

«Τελικά, κ. Μητσοτάκη η Παρί Σεν Ζερμέν θα κερδίσει το Champions League όσο και η Ν.Δ. τις επόμενες εκλογές», σχολίασε μέσω Twitter ο Πρωθυπουργός, λίγη ώρα μετά από την πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της γαλλικής ομάδας.

facebook-mitsotakis-problepsi-champions-league

 

 

 

 

 

 

 

Την Τρίτη, απαντώντας σε ερώτηση χρήστη του Facebook για τον επόμενο νικητή του Champions League, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σημειώσει πως «ποντάρω στο outsider, την Παρί Σεν Ζερμέν».

Απαντώντας στον Πρωθυπουργό, μέσω Διαδικτύου, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ…».

2

 

 

 

 

 

 

Σε δική του ανάρτηση στο Twitter, ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς σχολίασε: «Τελικά η Παρί θα κερδίσει το Champions League όσο το και το «ναι» στο δημοψήφισμα».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ