Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Σκούπα» της Αστυνομίας στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά – Εντολή «εκκαθάρισης» και συλλήψεις

 Breaking News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Σκούπα» της Αστυνομίας στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά – Εντολή «εκκαθάρισης» και συλλήψεις
16 Μαρτίου 2017

Έπιασε «τόπο» η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για το παραεμπόριο που «ανθεί»σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, όπως για παράδειγμα έξω από τον Ηλεκτρικό Σταθμό. Η σύσκεψη στο δημαρχείο που διεξήχθη παρουσία φορέων της πόλης και του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Θωμαδάκη, κρίθηκε καθοριστική καθώς όπως διαπιστώσαμε αμέσως ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχος κ. Άρης Φουτάκης έδωσε εντολή για αυστηρή αστυνόμευση σε καθημερινή βάση με σκοπό την τήρηση της νομιμότητας για την αποτροπή του παραεμπορίου.

Προς αυτό το σκοπό, πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση –«σκούπα» από το Α.Τ. του Δημοτικού Θεάτρου με επικεφαλής τον υποδιοικητή κ. Αντώνη Σκάρπα.

2

Συγκεκριμένα, «καθάρισε» από προϊόντα παραεμπορίουο χώρος μπροστά από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά και του ΕΒΕΠ. Έγιναν πολλές συλλήψεις, κυρίως αλλοδαπών ατόμων.Η«πραμάτεια» τουςκαταστράφηκε επιτόπου σεαπορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά, το οποίο είχε κληθεί ειδικά για αυτό το σκοπό. Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα απομιμητικών προϊόντων, όπως γυαλιά ηλίου, CD, DVD, αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, κάλτσες, παπούτσια, τσάντες, και είδη καπνικών πουδεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου.

Οι συλληφθέντες αρχικά οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και μετέπειτα ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τέτοιες επιχειρήσεις δίωξης του παραεμπορίου σε συνεργασία με όλα τα αστυνομικά τμήματα ευθύνης της.

3

4

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ