Εφημερίδα Κοινωνική

Στις 16.00 το «ραντεβού» Γ. Δραγασάκη – αγροτών

 Breaking News

Στις 16.00 το «ραντεβού» Γ. Δραγασάκη – αγροτών
15 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση με αντιπροσωπεία αγροτών θα έχει σήμερα κυβερνητικό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Η συνάντηση θα γίνει στις 16.00 στα γραφεία της αντιπροεδρίας στην Οδό Ζαλοκώστα, και εκτός από τον κ. Δραγασάκη, στη σύσκεψη θα συμμετέχουν, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου, ο αν. υπουργός Ενέργειας Σ. Φάμελλος ο υφ. Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος και η υφυπουργός Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου.

Από τα αποτελέσματα της συνάντησης θα εξαρτηθούν οι επόμενες κινήσεις των αγροτών της Β. Ελλάδας, οι οποίοι συντάσσονται με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Όπως δήλωσε χθες το μέλος της συντονιστικής επιτροπής μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας, Δημήτρης Μόσχος, «θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης που θα έχουν συνάδελφοί μας με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και τα στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και σε γενικές συνελεύσεις μας στη συνέχεια θα καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας σε επίπεδο κινητοποιήσεων».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ