Εφημερίδα Κοινωνική

Μήνυση Μάγδας Φύσσα για να βρεθεί ποιος είπε: «Πού είναι τώρα ο Παύλος σου;»

 Breaking News

Μήνυση Μάγδας Φύσσα για να βρεθεί ποιος είπε: «Πού είναι τώρα ο Παύλος σου;»
15 Φεβρουαρίου 2017

Έγκληση κατ’ αγνώστων αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου «τόσο για τα σε βάρος της αδικήματα, όσο και για τα σχόλια που προσέβαλαν την μνήμη του γιου της», κατέθεσε σήμερα στο Εφετείο της Αθήνας η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα. Η μήνυση κατατέθηκε μια ακριβώς ημέρα μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που έλαβαν χώρα, χθες, Τρίτη στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Τα επεισόδια κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία, ξεκίνησαν στο Εφετείο της Αθήνας όταν στο δικαστήριο κλήθηκε να καταθέσει ο πρώτος μάρτυρας για την επίθεση στα Πετράλωνα. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας ζήτησε από το δικαστήριο να επιτρέψει να μπουν στην αίθουσα και άλλοι σύντροφοί του. Τότε ακροατήριο που πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή άρχισε να φωνάζει μέσα στην αίθουσα συνθήματα όπως «Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή» και «π@@@ς γιοι αναρχικοί» και να πετάει αντικείμενα. Η άλλη πλευρά ανταπέδωσε τα συνθήματα και απειλήθηκε σύρραξη με τις δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν μπει μεταξύ των ΄δυο πλευρών προσπαθώντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων η μητέρα του Παύλου Φύσσα που παρακολουθούσε τη δίκη και αφού είχαν αποσυρθεί τα μέλη του δικαστηρίου από την έδρα, έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων και απειλών. «Πού είναι τώρα ο Παύλος σου;» φώναξε κάποιος από το ακροατήριο απευθυνόμενος στη κυρία Φύσσα.

Κατόπιν αυτού, προέβη σήμερα σε υποβολή μήνυσης- έγκλησης κατ’ αγνώστων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, τόσο για τα σε βάρος της αδικήματα, όσο και για τα σχόλια που προσέβαλαν την μνήμη του γιου της, Παύλου Φύσσα.

xaxaxa3

xaxaxa4

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ