Εφημερίδα Κοινωνική

Αυτοψία στα έργα του Μετρό στον Πειραιά από την Κασιμάτη

 Breaking News

Αυτοψία στα έργα του Μετρό στον Πειραιά από την Κασιμάτη
23 Φεβρουαρίου 2017

«Αναμένουμε το Μετρό στη Νίκαια και τον Κορυδαλλό το πρώτο εξάμηνο του 2019», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοψία στα εργοτάξια της Αττικό Μετρό, που ετοιμάζουν την επέκταση στον Πειραιά, πραγματοποίησε η Νίνα Κασιμάτη. Η βουλευτής Β Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ ξεναγήθηκε από τα στελέχη της εταιρείας και τους επιβλέποντες μηχανικούς στην επέκταση της γραμμής 3, η οποία θα συνδέσει τις γειτονιές της Β’ Πειραιά με το λιμάνι, το Σύνταγμα και το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

metro1

Η ίδια επισήμανε ότι «πέραν του γεγονότος ότι η διασύνδεση του λιμανιού με το αεροδρόμιο θα δώσει τεράστια αναπτυξιακή ώθηση στον Πειραιά και τα νησιά, αλλά και σε ολόκληρη την ελληνική οικονομία, ως Βουλευτής Β’ Πειραιά έχω την αγωνία των συμπολιτών μου το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο και να μπει στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας. Για να αντιμετωπιστούν δραστικά τα έντονα προβλήματα κυκλοφορίας, αλλά κυρίως το χαμηλό επίπεδο εξυπηρέτησης από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και διασύνδεσης, τόσο μεταξύ των περιοχών μας, όσο και με το υπόλοιπο λεκανοπέδιο. Το δικαιούμαστε και αναμένουμε το Μετρό στη Νίκαια και τον Κορυδαλλό το πρώτο εξάμηνο του 2019, όπως προγραμματίζεται από την εταιρεία και από την κυβέρνηση. Από τη θέση μου δηλώνω συμπαραστάτης του έργου, της διοίκησης και των εργαζομένων και έτοιμη να σας συνδράμω όποτε χρειάζεται».

metro2

Η κυρία Κασιμάτη και ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό κατέβηκαν σε βάθος 25-30 μέτρων, περπάτησαν στη σήραγγα και κατόπιν επιβιβάστηκαν στον υπόγειο εργοταξιακό συρμό για να μεταβούν μέχρι το σημείο που έχει φτάσει ο μετροπόντικας 50 μέτρα πριν από τα Μανιάτικα. Σύμφωνα με την ενημέρωση η σήραγγα έχει ολοκληρωθεί κατά 65% και ότι τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες των αρχιτεκτονικών τελειωμάτων και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

ΠΗΓΗ: protothema.gr


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ