Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΟΚ: Τον είχαν για νεκρό στο φέρετρο… μέχρι που άνοιξε τα μάτια του

 Breaking News

ΣΟΚ: Τον είχαν για νεκρό στο φέρετρο… μέχρι που άνοιξε τα μάτια του
17 Ιανουαρίου 2017

Ένα απίστευτο σοκ πέρασαν τα παιδιά του άνδρα όταν ξαφνικά άρχισαν να ακούν από το φέρετρο τον νεκρό επί πολλές ώρες πατέρα τους να παλεύει να εξέλθει από αυτό.

Τα παιδιά του ενώ θρηνούσαν άρχισαν να ακούν έντονους ήχους μέσα από το φέρετρο!

Κινεζικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν πως τα μέλη της οικογενειάς του 75χρονου προετοίμαζαν την κηδεία του όταν εκείνος ξαφνικά πετάχθηκε από το φέρετρο μέσα στο οποίο είχε τοποθετηθεί.

Ο άνδρας με το που πετάχθηκε από το φέρετρό του ρώτησε με περισσή έκπληξη τον γιο του: «Τι συμβαίνει;», με τον νεαρό άνδρα να τον κοιτά με συναισθήματα τρόμου!

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε θεωρηθεί νεκρός για περίπου οκτώ ώρες και η οικογένειά του βρισκόταν ήδη στην φάση προετοιμασίας της κηδείας και ταφής του.

Όπως ανέφερε σχετιά ο γιος του, όταν πλέον είχε συνέλθει από το αναπάντεχο σοκ, το φέρετρο είχε ανοίξει περίπου δύο ίντσες, όταν άκουσε τον πατέρα του να παλεύει να εξέλθει από αυτό.

Ο παρολίγον θαμμένος ζωντανός άντρας πάσχει από καρκίνο του οισοφάγου, όταν ξαφνικά σταμάτησε να αναπνέει, με το σώμα του να παγώνει και γίνεται άκαμπτο, με την οικογένεια και τον γιατρό να τον θεωρούν νεκρό.

Δείτε το βίντεο:

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ