Εφημερίδα Κοινωνική

Παραδόθηκε στους κατοίκους η νέα πλατεία της Νίκαιας (βιντεο)

 Breaking News

Παραδόθηκε στους κατοίκους η νέα πλατεία της Νίκαιας (βιντεο)
10 Ιανουαρίου 2017

Στους κατοίκους της περιοχής Νεάπολης στη Νίκαια παραδόθηκε μια νέα πλατεία – κόσμημα, γεμάτη πράσινο. Σε ένα χώρο 2 στρεμμάτων μπροστά από τα 46 στρέμματα του πρώην νεκροταφείου που μετατρέπεται και αυτό σε κοινόχρηστο χώρο πρασίνου. Πρόκειται για το πιο σημαντικό έργο πνοής, υπερτοπικού χαρακτήρα, που θα ανακουφίσει και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, δήλωσε:

«Ένα χρόνο πριν, ακριβώς τέτοιες μέρες, σας ενημέρωνα ότι το έργο της διαμόρφωσης της Πλατείας «Μήτσου Παπαρήγα», μπροστά στο 19ο Δημοτικό Σχολείο, μπαίνει στην τελική ευθεία της υλοποίησης.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, η πλατεία είναι έτοιμη!

Τα 2 στρέμματα μπροστά από το σχολείο, μέχρι πριν από λίγο καιρό, ήταν απλώς ένας χώρος άναρχης στάθμευσης αυτοκινήτων και λεωφορείων. Σήμερα είναι μια πανέμορφη πλατεία, που θα συνδεθεί με πεζόδρομο, που θα διευκολύνει την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών.

Ταυτόχρονα, όπως σας έχω ενημερώσει, ολοκληρώθηκε και ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανάπλαση των 46 στρεμμάτων του πρώην νεκροταφείου, που μαζί με την πλατεία θα αποτελέσει έναν σημαντικό πόλο αναβάθμισης και ανάπτυξης της Νεάπολης.

Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, μπορούμε να παραδίδουμε στους κατοίκους της πόλης, έργα πνοής, πρασίνου και υπερτοπικού χαρακτήρα, που ήταν αιτήματα δεκαετιών.

Συνεχίζουμε!»

Δείτε το βίντεο:


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ