Εφημερίδα Κοινωνική

Με αγωνία περιμένουν ΟΛΟΙ το ν/σ για τους ΟΤΑ – Πότε θα βγει στον «αέρα»

 Breaking News

Με αγωνία περιμένουν ΟΛΟΙ το ν/σ για τους ΟΤΑ – Πότε θα βγει στον «αέρα»
12 Ιανουαρίου 2017

Προσπάθεια να κατατεθεί εντός του Ιανουαρίου τη Βουλή το νέο πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ με το οποίο θα επιδιωχθεί να επιλυθούν μια σειρά από καυτά θέματα που αφορούν τη λειτουργία των δήμων αλλά και τα εργασιακά ζητήματα χιλιάδων δημοτικών υπαλλήλων, κάνει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το υπουργείο Εσωτερικών.

Την προαναγγελία για την άμεση έλευση του νέου πολυνομοσχεδίου, έκανε σήμερα από τη Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Συγκεκριμένα ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι θα υπάρξει σύντομα σχετική διάταξη που θα ρυθμίζει τις οφειλές των πολιτών προς τους δήμους και θα ενταχθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις προθέσεις της ηγεσίας του υπουργείου είναι να καταθέσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το νομοσχέδιο αφού θα περιλαμβάνει μια σειρά από ρυθμίσεις που έχει χαρακτηρίσει αναγκαίες τόσο οι δημοτικές αρχές για τη λειτουργία των Δήμων, όσο και οι εργαζόμενοι σε αυτούς. Ουσιαστικά με το νέο νομοσχέδιο, θα μπει οριστικά στο ράφι το «πολυνομοσχέδιο Κουρουμπλή» που είχε καταθέσει προς διαβούλευση η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ