Εφημερίδα Κοινωνική

Lindsay Lohan: Ασπάστηκε το Ισλάμ η «άτακτη» ηθοποιός;

 Breaking News

Lindsay Lohan: Ασπάστηκε το Ισλάμ η «άτακτη» ηθοποιός;
16 Ιανουαρίου 2017

Η Lindsay Lohan, το άτακτο κορίτσι του Hollywood, ξαναχτύπησε και με τα καμώματα της έχει κάνει τους δημοσιογράφους να ασχοληθούν και πάλι μαζί της.

Η ηθοποιός, λοιπόν, έσβησε όλες τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram και στη θέση του βιογραφικού στη δημοφιλή πλατφόρμα έγραψε μόνο «Alaikum salam», που σημαίνει «Να έχετε ειρήνη». Φυσικά, όλοι ψάχνουν να βρουν τι ακριβώς συνέβη και εάν η «άτακτη» Lohan αποφάσισε να ασπαστεί το Ισλάμ.

Εκπρόσωποί της ηθοποιού είπαν σε δημοσιογράφους ότι η Lindsay περνάει μια «περίοδο ανανέωσης» και δεν θέλησαν να δώσουν καμία άλλη πληροφορία κάνοντας το μυστήριο ακόμα πιο ενδιαφέρον. Παλαιότερα η ίδια είχε δηλώσει στη Sun ότι έχει στενές σχέσεις με τη μουσουλμανική κοινότητα του Λονδίνου και πως διάβασε για πρώτη φορά το κοράνι το 2015.

«Οι στενότεροι φίλοι μου, που μου έχουν σταθεί πολύ, στο Λονδίνο είναι Σαουδάραβες και μου έδωσαν το κοράνι, το οποίο έφερα στη Νέα Υόρκη. Ανοιξε πόρτες για εμένα, να βρω ένα άλλο πραγματικό νόημα», δήλωσε.

linda

Η ηθοποιός, έσβησε όλες τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram και στη θέση του βιογραφικού στη δημοφιλή πλατφόρμα έγραψε μόνο «Alaikum salam».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ