Εφημερίδα Κοινωνική

Κυριάκος Αμοιρίδης: Ο πρέσβης που αγάπησε τη Βραζιλία μέχρι… θανάτου

 Breaking News

Κυριάκος Αμοιρίδης: Ο πρέσβης που αγάπησε τη Βραζιλία μέχρι… θανάτου
12 Ιανουαρίου 2017

Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί να τελεστεί στη Θεσσαλονίκη η κηδεία του αδικοχαμένου πρέσβη της χώρας μας στη Βραζιλία, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς του.

Η σορός του Κυριάκου Αμοιρίδη αναχώρησε από τη Βραζιλία, έπειτα από επιμνημόσυνη τελετή που τελέστηκε την Τρίτη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, προς τιμή του εκλιπόντος πρέσβη.

Στην τελετή, παρευρέθησαν εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας, του προξενικού σώματος, τοπικοί αξιωματούχοι καθώς και ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μπουένος Αϊρες και ο έξαρχος Νοτίου Αμερικής, κ. Ταράσιος.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στην Μπραζίλια χωριστή επιμνημόσυνη δέηση στον Καθεδρικό ναό, όπου θα παραστούν εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας και μέλη της εκεί ελληνικής κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι της βραζιλιάνικης πολιτικής ηγεσίας και του διπλωματικού σώματος.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη, στις 3.00 μ.μ. και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Αμανατίδης.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ