Εφημερίδα Κοινωνική

Ελεύθερος ο διοικητής της Τροχαίας που συνελήφθη για «φακελάκι»

 Breaking News

Ελεύθερος ο διοικητής της Τροχαίας που συνελήφθη για «φακελάκι»
27 Ιανουαρίου 2017

Αφέθηκε ελεύθερος ο διοικητής Τροχαίας στο Αιγάλεω με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ  ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία ιδιώτη ότι του ζητήθηκε φακελάκι για την ακύρωση κλήσεων.

Ο αστυνομικός διευθυντής απολογήθηκε ενώπιον τακτικών ανακριτή καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ζήτησε ποσό της τάξεως των 2.000 ευρώ προκειμένου να ακυρώσει κλήσεις του ιδιοκτήτη βυτιοφόρων ύψους 10.500 ευρώ και να του επιστρέψει άδεια κυκλοφορίας οχήματος. Ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο με εγγύηση τον κατηγορούμενο, ο οποίος φαίνεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες της εκβίασης και της δωροληψίας.

Την ίδια στάση κράτησαν και οι δύο συγκατηγορούμενοι του, ο αστυφύλακας που υπηρετούσε στο ίδιο τμήμα και ένας ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσυκλετών, ο οποίος φέρεται ως μεσολαβητής. Στον τελευταίο δόθηκαν, κατά την κατηγορία, από τον καταγγέλλοντα τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 2.000 ευρώ. Πάντως ο φερόμενος ως μεσολαβητής, υποστήριξε στην απολογία του πως τα χρήματα ήταν η αμοιβή του για την επισκευή μοτοσυκλέτας.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ