Εφημερίδα Κοινωνική

Αποκαλύφθηκε: Να τι έκανε η Pamela Anderson στην Ύδρα φέτος το καλοκαίρι (φωτο)

 Breaking News

Αποκαλύφθηκε: Να τι έκανε η Pamela Anderson στην Ύδρα φέτος το καλοκαίρι (φωτο)
20 Ιανουαρίου 2017

Στις αρχές Οκτωβρίου η απόλυτη σεξοβόμβα Pamela Anderson, είχε βρεθεί στην Ύδρα αναστατώνοντας το νησί με την παρουσία της. Όπως σας είχε ενημερώσει τότε το Peoplegreece, βρέθηκε με την σπουδαία σχεδιάστρια Vivienne Westwood, ώστε να φωτογραφηθεί για τη νέα της κολλεξιόν.

Συγκεκριμένα μιλάμε για την SS17 κολεξιόν της με τη σύμπραξη του Andreas Kronthaler, που υπογράφει ο σπουδαίος φωτογράφος Juergen Teller.

Ο καιρός πέρασε και η νέα κολεξιόν είδε το φως της δημοσιότητας με τις λήψεις του φωτογράφου να βλέπουν το φως της δημοσιότητας! Μάλιστα η φωτογράφηση ανέβηκε στον ιστότοπο της γνωστής σχεδιάστριας και τη συνοδεύει το εξής μήνυμα από τον Andreas Kronthaler: «Πέρασα πολύ χρόνο στην Ιταλία καθώς σε αυτό το μέρος ετοιμάζονται οι περισσότερες κολεξιόν –έχουμε studio και ομάδα εκεί και μετά από τόσα χρόνια έχω ερωτευτεί την Ιταλία και τη Μεσόγειο. Αγαπώ την θάλασσα και να είμαι κοντά της- Σκέφτηκα “Θέλω να κάνω την καλοκαιρινή κολεξιόν για τη Μεσόγειο”, ως έναν φόρο τιμής στον κόσμο και το μέρος. Το λέμε ‘Europa’. Αγαπώ τα πάντα γύρω από αυτή τη μεγάλη θάλασσα. Υπάρχει ομοιότητα αν ζεις στην Ιταλία ή την Ελλάδα, την Ισπανία ή τη Γαλλία-ξαφνικά είσαι μπροστά στο μπλε, ο χρόνος αλλάζει και η στάσης σου στις αλλαγές της ζωής και στον τρόπο που βλέπεις τις αλλαγές. Κάνει τους ανθρώπους να δείχνουν τόσο αγαπητοί και υγιείς».

Δείτε τις φωτογραφίες:

pam1

pam2

pam3

pam4

pam5

pam6

pam7

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ