Εφημερίδα Κοινωνική

Στις 23 Ιανουαρίου προς στήσιμο μπλόκων οι αγρότες

 Breaking News

Στις 23 Ιανουαρίου προς στήσιμο μπλόκων οι αγρότες
22 Δεκεμβρίου 2016

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας εμφανίζεται να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο διαλόγου με την κυβέρνηση πριν την εκκίνηση των κινητοποιήσεων των αγροτών, ο οποίος σε δήλωσή του, τόνισε ότι «προχωράμε για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με στήσιμο ισχυρών μπλόκων σ” όλη τη χώρα στις 23 Ιανουαρίου, όπως αποφασίσαμε, έπειτα από εκτενή συζήτηση, ομόφωνα, στη μαζική πανελλαδική σύσκεψη».

«Τότε όχι μόνο δεν θα αρνηθούμε συνάντηση με την κυβέρνηση, αλλά θα την επιδιώξουμε, προκειμένου, κάτω και από την πίεση του αγώνα, να ικανοποιηθούν τα συγκεκριμένα και ζωτικής σημασίας για τους μικρομεσαίους αγρότες αιτήματα», πρόσθεσε.

Ο κ. Μπούτας ανέφερε πως οι εξαγγελίες της κυβέρνησης γίνονται τώρα που κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, ενώ συμπλήρωσε ότι κάποιες από τις εξαγγελίες, αφορούν σε χρήματα που έτσι κι αλλιώς δικαιούνται οι αγρότες, ενώ άλλες είναι  «απλώς υποσχέσεις για ψίχουλα».

Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να περάσει στην κοινή γνώμη την άποψη ότι οι αγροτικές κινητοποιήσεις δεν έχουν κανένα λόγο να γίνουν.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ