Εφημερίδα Κοινωνική

Κίνηση αλληλεγγύης προς άστεγους από ψητοπωλείο του Πειραιά (βίντεο)

 Breaking News

Κίνηση αλληλεγγύης προς άστεγους από ψητοπωλείο του Πειραιά (βίντεο)
28 Δεκεμβρίου 2016

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και πολλοί συνάνθρωποί μας βρίσκονται σε δυσχερή θέση αναζητώντας την ελπίδα μέσα από την αλληλεγγύη των συνανθρώπων τους.

Επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο της δράσης «Σε Αναμονή» κ. Δημήτρη Πανέλη, οποίος μας έκανε την εξής δήλωση: «Η δράση της αναμονής έκλεισε αισίως ένα χρόνο, κατά τον οποίο, πάνω από 1000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα ακολούθησαν το κάλεσμά μας μέσω διαδικτύου έτσι ώστε να βάλουν το πινακάκι με την επιγραφή της αναμονής στο εσωτερικό τους και να δώσουν μέχρι σήμερα πάνω από 10.000 προϊόντα σε ανθρώπους που έχουν πληγεί από την κρίση. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το τελευταίο διάστημα έχει επεκταθεί και σε καταστήματα με γεύματα, όπως για παράδειγμα εδώ στο street food όπου τα παιδιά το προωθούν με μεγάλη επιτυχία με όποιο τρόπο μπορούν, έχοντας ήδη δώσει εκατοντάδες μερίδες φαγητού.

Μακάρι το παράδειγμα τους να το ακολουθήσουν κ άλλοι στον Πειραιά. Όποια επιχείρηση ενδιαφέρεται να ξεκινήσει αυτή την πρωτοβουλία, θέλουμε να επικοινωνήσει μαζί μας μέσα από τη   σελίδα μας στο fb με τίτλο «Σε Αναμονή» με γραπτό μήνυμα. Ευχαριστούμε πολύ!»

Δείτε το βίντεο:


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ