Εφημερίδα Κοινωνική

Επίθεση κουκουλοφόρων στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ με συνθήματα και μπογιές

 Breaking News

Επίθεση κουκουλοφόρων στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ με συνθήματα και μπογιές
05 Δεκεμβρίου 2016

Επίθεση στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ, έγινε το βράδυ της Κυριακής από κουκουλοφόρους οι οποίοι έσπασαν το αυτοκίνητό του, έγραψαν συνθήματα και πέταξαν κόκκινες μπογιές. Και όλα αυτά ενώ ο κ. Ταστάνης και η οικογένειά του ήταν μέσα στο σπίτι!

Όλα έγιναν στις 10 το βράδυ. Ομάδα ατόμων που φορούσαν κράνη και κουκούλες έσπασαν το αυτοκίνητο της συζύγου του προέδρου του ΟΑΣΑ, Τάσου Ταστάνη, έγραψε συνθήματα στην είσοδο του σπιτιού του και πέταξε κόκκινες και μαύρες μπογιές.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ δήλωσε αμέσως μετά ότι «η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους.Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει την ευθύνη της εξυγίανσης και της αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών προς αποκλειστικό όφελος των πολιτών και θα προχωρήσει».

Και συνέχισε: «Σπάζοντας ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών και τρομοκρατώντας την οικογένεια μου σε έναν ιδιωτικό χώρο, όχι μόνο δεν απαντούν στο πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών αλλά αντιθέτως συνδέονται με ύποπτους κύκλους». Οι άγνωστοι έγραψαν στην είσοδο του σπιτιού του «Χτυπήστε τον Ταστάνη. Ελεύθερες μετακινήσεις για όλους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του τονίζει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βανδαλισμό του αμαξιού και την αναγραφή συνθημάτων στην οικία του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη από ομάδα κουκουλοφόρων. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε μαφιόζικες πρακτικές και δεν έχουν καμία σχέση με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Όσοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους είναι απομονωμένοι από το μαζικό κίνημα και δεν τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανέναν».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ