Εφημερίδα Κοινωνική

«Άμεση δράση» από την Αστυνομία στα social media

 Breaking News

«Άμεση δράση» από την Αστυνομία στα social media
20 Δεκεμβρίου 2016

Στο υπουργείο Προστασίας στον 7ο όροφο μία ομάδα έξι ατόμων εργάζεται προκειμένου να φέρει εις πέρας ίσως την πιο δύσκολη αποστολή: να αλλάξει τη δημόσια εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας και να «εκσυγχρονίσει» το προφίλ της μέσα από το Facebook και το Twitter.

Όπως γράφει το Έθνος, Η ΕΛ.ΑΣ. ποντάρει στα social media για να γίνει πιο εξωστρεφής και να έρθει πιο κοντά στην κοινωνία κι έτσι πριν από λίγο καιρό συστάθηκε η «ομάδα social media και δημιουργικού σχεδιασμού», η οποία εκτός από την καθημερινή διαχείριση των διαδικτυακών λογαριασμών έχει αναλάβει και τη δημιουργία επικοινωνιακών δράσεων ώστε να αναδειχθεί το «ανθρώπινο» πρόσωπο του Σώματος.

Η ομάδα social media και δημιουργικού σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ. έχει δημιουργήσει λογαριασμούς σε Facebook, Twitter, YouTube, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για το Instagram. Μολονότι δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που η νεοσύστατη ομάδα ανέλαβε δράση, ήδη τα μηνύματα στο Facebook και το Twitter είναι καταιγιστικά. Αφορούν κυρίως καταγγελίες για παρανομίες στο Διαδίκτυο, ψεύτικα προφίλ, αλλά και κακοποίηση ζώων.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ