Εφημερίδα Κοινωνική

Θοδωρής Δρίτσας: Δεν είναι εθελούσια η αποχώρησή μου

 Breaking News

Θοδωρής Δρίτσας: Δεν είναι εθελούσια η αποχώρησή μου
07 Νοεμβρίου 2016

Αργά το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκε με σημαντικές αλλαγές το νέο υπουργικό συμβούλιο.

Ανάμεσα στις «ηχηρές» αποχωρήσεις ήταν και αυτή του υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα.

Ο τέως υπουργός δήλωσε σήμερα από το βήμα: «Η αποχώρησή μου δεν είναι εθελούσια. Αν και ήξερα ότι θα ερχόταν η τελευταία στιγμή, Κανείς δεν είναι αιώνιος. Αντιμετώπισα κρίσιμα ζητήματα, προτίμησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους και καμία δημοσιότητα. Ο μεγάλος μου εχθρός είναι ο χρόνος που έχει μόνο ένα 24ωρο τη μέρα και ο μεγαλύτερος σύμμαχος εσείς οι συνεργάτες μου. Το να υπηρετείς το υπoυργείο σημαίνει ότι δεν έχεις καμία προσωπική ζωή, ελεύθερο χρόνο, κομματική δράση», ανέφερε ο ίδιος, ενώ απευθυνόμενος προς τον νέο υπουργό, τον κύριο Κουρουμπλή και τον νέο υφυπουργό, Νεκτάριο Σαντορινιό, είπε: «Αυτό το υπουργείο πρέπει να το παντρευτείτε με ένα άτυπο σύμφωνο συμβίωσης».

Στην συνέχει τον λόγο πήρε ο νέος υπουργός Ναυτιλίας ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε:«Πού να το φανταστώ ότι όταν γινόμουν Ολυμπιακός, ότι θα γινόμουν υπουργός σε ένα υπουργείο που έχει την βάση του στον Πειραιά. Ο Πειραιάς είναι μια ιδέα μέσα στους αιώνες.

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μεγάλη δοκιμασία, και από λάθη δικά μας και από επιλογές που εξυπηρετούσαν άλλα συμφέροντα. Υπάρχει διαφυγή; Με κατηγορηματικό τρόπο, χωρίς να κατέχω την μοναδική αλήθεια, πιστεύω στο DNA του λαού μας, υπάρχουν ισχυρά κοιτάσματα και αποθέματα που μπορούν να βγάλουν την πατρίδα από αυτή την δίνη. Χρειάζεται ένας δημοκρατικός πατριωτισμός».

Δείτε τις φωτογραφίες:

dritsas1

dritsas3

dritsas4

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ