Εφημερίδα Κοινωνική

Συνελήφθη επ’αυτοφώρω για ληστεία στο Σύνταγμα

 Breaking News

Συνελήφθη επ’αυτοφώρω για ληστεία στο Σύνταγμα
02 Νοεμβρίου 2016

Στο Σύνταγμα συνελήφθη επ’αυτοφώρω ένας 38χρονος για ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της πλαστογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη και με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή όπλου ακινητοποίησε την υπάλληλο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, καθώς και κοσμήματα αξίας 74.910 ευρώ. Στην προσπάθειά του να διαφύγει καταδιώχθηκε από τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο συλληφθείς, από το 2015, διέπραττε ληστείες σε τράπεζες και καταστήματα, με την απειλή πιστολιού και συσκευής ηλεκτρικής εκκένωσης.

Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, ενώ κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, ένα ομοίωμα χειροβομβίδας, το χρηματικό ποσό των 1.590 ευρώ, δύο πλαστά δελτία ταυτότητας και διάφορα είδη ένδυσης και αμφίεσης.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ