Εφημερίδα Κοινωνική

Κάρτα σίτισης – επίδομα ενοικίου: Οι επόμενες δόσεις

 Breaking News

Κάρτα σίτισης – επίδομα ενοικίου: Οι επόμενες δόσεις
22 Νοεμβρίου 2016

Εκδόθηκαν οι αποφάσεις για την πληρωμή της κάρτας σίτισης – αλληλεγγύης και το επίδομα ενοικίου. Δείτε πότε θα πιστωθούν τα αναλογούντα ποσά στους δικαιούχους.

Εγκρίθηκε η πίστωση της 17ης δόσης για την πληρωμή στην κάρτα σίτισης [αλληλεγγύης], στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης». Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης 13.516.070,00 ευρώ (δεκατρία εκατομμύρια πεντακόσιες δεκαέξι χιλιάδες εβδομήντα ευρώ) ως δέκατη έβδομη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης (Αλληλεγγύης), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 120.173.

Η πίστωση θα ξεκινήσει σταδιακά από το απόγευμα της 24ης Νοεμβρίου του 2016. Για την φόρτιση των καρτών Αλληλεγγύης από την Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα της Ελλάδος θα χρεώσει το Λογαριασμό 200 «Ελληνικό Δημόσιο – Συγκέντρωση Εισπράξεων Πληρωμών» και θα πιστώσει την Εθνική Τράπεζα με έμβασμα στο λογαριασμό.

Επίδομα ενοικίου

Εγκρίθηκε η πίστωση της 15ης δόσης για την καταβολή επιδόματος ενοικίου στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης». Εγκρίθηκε με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου η μεταφορά πίστωσης 2.201.542,66 ευρώ (δύο εκατομμύρια διακόσιες μία χιλιάδες πεντακόσια σαράντα δύο ευρώ και εξήντα έξι λεπτά) ως δέκατη πέμπτη δόση του επιδόματος ενοικίου στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης» για 17.507 (δεκαεπτά χιλιάδες πεντακόσιους επτά) δικαιούχους του προγράμματος. Η ημερομηνία πίστωσης δεν ανακοινώθηκε ακόμη.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ