Εφημερίδα Κοινωνική

Υπόθεση Γιακουμάκη: Απολογίες του πρώην διευθυντή και μίας καθηγήτριας

 Breaking News

Υπόθεση Γιακουμάκη: Απολογίες του πρώην διευθυντή και μίας καθηγήτριας
22 Νοεμβρίου 2016

Συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Εφετών στα Ιωάννινα, με το πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής και η καθηγήτρια, υπεύθυνη της εστίας, που κάθονται στο εδώλιο με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος κατ” εξακολούθηση στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι κατηγορούμενοι παρέθεσαν ενώπιον του Δικαστηρίου τη σειρά των γεγονότων που απασχόλησαν το συμβούλιο των καθηγητών στην Γαλακτοκομική Σχολή και αφορούσαν συμπεριφορές που φέρεται να είχαν σπουδαστές σε βάρος του άτυχου 20χρονου.

Απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της έδρας, για το εάν διαπίστωσαν βασανιστήρια σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, είπαν πως δεν μπόρεσαν, παρά τα μέτρα που είχαν λάβει μετά τις καταγγελίες που έφτασαν στην Διεύθυνση από άλλους σπουδαστές, να επιβεβαιώσουν κάποιο περιστατικό.

Τραγικές φιγούρες στο ακροατήριο ήταν οι γονείς και η αδελφή του άτυχου σπουδαστή από το Ρέθυμνο.

Η διαδικασία διεκόπη και θα συνεχιστεί την Πέμπτη το πρωί, με την απολογία του πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος του πρώην διευθυντή.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ